Global P&C breidt dienstverlening uit

Global P&C heeft zijn dienstverlening uitgebreid met Claims Settlements & Dispute Resolution. Voor de invulling van deze dienst is eigenaar Mark Vos een samenwerking aangegaan met de Duitse advocaat en mediator Ulrich Werwigk. Vanuit dit samenwerkingsverband bieden zij ondernemingen de mogelijkheid om een Second Opinion in een vastgelopen schadevaststellingsproces te realiseren.

Mark Vos (l.) en Ulrich Werwigk (r.) gaan een samenwerking aan op het gebied van Claims Settlements & Dispute Resolution.

Mark: “Voordat men het pad van Mediation, Arbitrage of Rechtbank opgaat, bied ik samen met Ulrich Werwigk een actieve en objectieve herbeoordeling van een vastgelopen dossier, wat mogelijk tot het vlot trekken of de afronding van een vastgelopen dossier zou kunnen leiden. Ulrich en ik hebben in het verleden al tal van lastige dossiers weten op te lossen.

Wij hebben dezelfde instelling om dergelijke dossiers op te willen lossen, waardoor wij in 2020 na ons beider pensioen in contact bleven. Nu bieden wij onze gemeenschappelijk ervaring en kennis als product aan in de vorm van een samenwerking op dit gebied. Het zullen voornamelijk Duitse of internationale dossiers zijn.

Voor alle duidelijkheid: het is geen contra-expertise, maar een Second Opinion in een vastgelopen schadevaststellingsproces. Daarbij hebben we de volgende doelstellingen voor ogen: het ondersteunen en bevorderen van de dialoog tussen de partijen. Het herzien en bespreken van de scheidings- en samenvoegingsaspecten van een conflict. Het winnen van vertrouwen. Het identificeren van de kwesties die openstaan ​​voor dialoog. Het potentieel voor overeenstemming vinden en ontwikkelen. En ten slotte het bevorderen van creatieve benaderingen van inclusieve oplossingen en geschillenbeslechting.”

De heren kennen elkaar uit het verleden, toen Ulrich Werwigk nog werkzaam was bij Swiss Re in München en Mark Vos bij Crawford Central Eastern Europe & Eurasia in Düsseldorf. Beiden zijn inmiddels gepensioneerd waarna zij voor zichzelf zijn begonnen.

Zie ook de websites www.globalpandc.com en www.schaden-mediation.de.

Geplaatst op 20-10-2020


Share on: