Ardonagh Specialty breidt uit naar Europa met Lloyd's licentie voor kantoor Brussel

Ardonagh Specialty is verheugd aan te kondigen dat haar Europese kantoor een formele vergunning heeft gekregen om als Lloyd's-makelaar te opereren.

Ardonagh Specialty Europe NV is gevestigd in Brussel en is gereglementeerd en gelicenseerd door de FSMA.
 
De toekenning van de licentie is een belangrijke mijlpaal in de Europese plannen van Ardonagh Specialty en betekent dat haar business units Price Forbes en Bishopsgate de verzekeringsdekking voor Europese makelaars en hun klanten kunnen blijven regelen. 
 
De ontwikkeling gaat echter verder dan het bieden van een oplossing voor de wereld na Brexit; het vertegenwoordigt ook de strategie van het bedrijf om innovatieve verzekerings- en herverzekeringsoplossingen te bieden in alle internationale gebieden.
 
Alarik Van Doorn, Managing Director van Ardonagh Specialty Europe NV, licht toe: "De opening van het kantoor is niet alleen een kwestie van continuïteit van de dienstverlening en de voorbereidingen van Brexit. Het is een strategische intentie om Europa binnen te dringen en echt onafhankelijk plaatsingsadvies te bieden aan klanten in alle lidstaten van de EU. 
 
"Ik kijk ernaar uit om samen te werken met de gespecialiseerde bedrijfsleiders binnen Price Forbes en Bishopsgate om sterke partnerschappen met gelijkgestemde partners in Europa mogelijk te maken.
 
Price Forbes International CEO Greg Ferguson: "Terwijl we onze internationale regionale strategie blijven inzetten, is het hebben van een platform in Europa om onze productexpertise verder te verspreiden, een mogelijkheid om zowel talent als investeringsmogelijkheden aan te trekken, een belangrijke mijlpaal in ons voortdurende groeiverhaal.
 
Graham Kilby, CEO van Bishopsgate, zegt hierover: "Om de beschikbaarheid van dekking op de lokale markt te maximaliseren, kijken we uit naar het ontwikkelen van sterke werkrelaties om de risicobereidheid zo goed mogelijk te begrijpen, zodat we zaken kunnen doen met de meest geschikte markten. We zullen de lokale verzekerings- en herverzekeringsmarkten aanvullen door te zorgen voor unieke en gespecialiseerde capaciteit.
Geplaatst op 15-10-2020


Share on: