Wilfred Jansen maakt overstap naar MS Amlin

Wilfred Jansen is toegetreden tot het Europese Marine team als Delegated Authority Claims Manager bij MS Amlin Insurance SE. Wilfred zal het eerste aanspreekpunt zijn voor de coverholders voor instappen en verlengingen. Wilfred brengt een schat aan ervaring mee vanuit een coverholder perspectief, en in de meer recente jaren als transportverzekeringsmanager en als schademanager bij een makelaar.

Wilfred zit inmiddels al vanaf 1978 in het vak en is ooit begonnen bij Gebroeders Scheuer (het latere Willis). In 1990 is hij zijn verdere carrière gestart bij Cigna als Marine Underwriter.

In de jaren daarna heeft hij gewerkt bij Turien & Co, Boelaars & Lambert, SNS Assuradeuren, Dekra Experts en de laatste tien jaar bij Klap verzekeringen.
 
In de nieuw gecreëerde functie bij MS Amlin is hij verantwoordelijk voor de schadeafhandeling door gevolmachtigden namens MS Amlin binnen de branches Marine/Property & Casualty en Fleet (auto). Tevens geldt dit voor externe partijen, de diverse expertisebureaus welke van MS Amlin over een mandaat beschikken om schades vast te stellen en af te handelen.
Zijn werkgebied wordt behalve Nederland ook België, Frankrijk en Duitsland.
 
Geplaatst op 11-09-2020

< VorigeVolgende >


Share on: