Pierre-Édouard Fraigneau Chief Underwriting Officer Europe bij Liberty

Liberty Specialty Markets (LSM), onderdeel van Liberty Mutual Insurance Group, kondigt de benoeming aan van Pierre-Édouard Fraigneau in een nieuw gecreëerde functie van Chief Underwriting Officer Europe.

Pierre-Édouard zal verantwoordelijk zijn voor het beheer van de prestaties en het bestuur van de activiteiten en de verzekering van de directe verzekeringsactiviteiten van Liberty op het Europese vasteland.   

Hij zal verslag uitbrengen aan Kadidja Sinz, hoofd van Europa, en Phil Hobbs, adjunct-directeur van Liberty Specialty Markets. Pierre-Édouard neemt de functie met onmiddellijke ingang op zich en zal in Luxemburg gevestigd zijn. 
 
"Ik ben verheugd Pierre-Édouard bij Liberty te mogen verwelkomen. Hij brengt een schat aan expertise en ervaring mee naar de tafel in Europa en recentelijk in heel Pan-Afrika. Ik kijk ernaar uit dat hij zich bij ons Europese team voegt terwijl we onze voetafdruk op het Europese vasteland vergroten. Deze nieuwe rol is een integraal onderdeel van onze strategische ambities", aldus Kadidja Sinz, hoofd Europa van Liberty Specialty Markets. 
 
Pierre-Édouard komt uit Sanlam, waar hij de functie van Commercial Lines Director en lid van het Executive Committee, Pan Africa, bekleedt. Hij heeft meer dan zeventien jaar ervaring op het gebied van underwriting en leiderschap in vele bedrijfsonderdelen en complexe portefeuilles. Hij heeft nauw samengewerkt met klanten en distributiepartners om winstgevende groeistrategieën en technische uitmuntendheid op het gebied van underwriting te leveren.  
 
Geplaatst op 01-09-2020

< VorigeVolgende >


Share on: