Mathijs van Leeuwen benoemd tot erelid van FOCWA

Mathijs van Leeuwen (Schadenet van Leeuwen) is benoemd tot ‘erelid’ van FOCWA. Hiermee toont FOCWA haar waardering voor de jarenlange inzet en betrokkenheid van Mathijs bij de vereniging. FOCWA-voorzitter Peter Brussel overhandigde op 21 september de oorkonde.

Op 5 mei beëindigde Mathijs van Leeuwen zijn taken als bestuurder van FOCWA. Vanwege de coronamaatregelen werd Mathijs op 21 september gehuldigd voor zijn verdiensten bij de vereniging van schadeherstelbedrijven. Sinds 2011 was hij onafgebroken bestuurslid van FOCWA. 
 
FOCWA-voorzitter Peter Brussel: “Met het afscheid van Mathijs van Leeuwen sluiten we bijna een decennium aan FOCWA-geschiedenis af. Mathijs kent het reilen en zeilen van de sector en onze organisatie. Hij was aanwezig bij onze grootste tegenslagen en bouwde de afgelopen jaren mee aan de toekomst van onze vereniging. Hij is een zeer kundig bestuurder met een grote dossierkennis. Mathijs heeft ontzettend veel voor de vereniging en de hele schadesector gedaan en betekend. We zijn trots op Mathijs en zijn erg dankbaar voor zijn inzet.”
 
Als vertegenwoordiger van de ketens van schadeherstelbedrijven is Mathijs van Leeuwen opgevolgd door Jeroen Baars (39). Baars is directeur/eigenaar van Schadenet Rijnders. Met tien vestigingen en hondervijftig personeelsleden, kent Baars het reilen en zeilen in de schadeherstelsector.
 
Geplaatst op 22-09-2020

< VorigeVolgende >


Share on: