BosBoon Expertise versterkt zich met ervaren Marine-Expert Arjan Honing

Per 1 september is Arjan Honing (50) gestart als Marine-Expert binnen BosBoon Expertise. Binnen BosBoon Expertise zal Arjan zich met name richten op Marine- en Cargo dossiers. Het Transport team van BosBoon Expertise bestaat met de komst van Arjan uit zes personen.

Na een carrière op zee als stuurman in het zwaar transport, is Arjan terecht gekomen in de freight forwarding, op en overslag van staal producten en project management in nucleair transport en bijzonder vervoer. Als superintendent en designated person was Arjan verantwoordelijk voor zijn eigen schip. Vervolgens is Arjan bij Mammoet (BTS) project manager geweest in de binnenvaart, zwaar transport en bergingen.

Sinds 2008 is Arjan actief als schade expert; met name als Lloyd’s Agent in Nederland om daar als schade expert en consultant op project lading te werken. Zo is Arjan actief betrokken geweest bij de opstart van een secundair Netwerk voor project experts.

Binnen BosBoon Expertise zal Arjan zich met name richten op Marine- en Cargo dossiers. Het Transport team van BosBoon Expertise telt met de komst van Arjan thans 6 personen.
Geplaatst op 22-09-2020

< VorigeVolgende >


Share on: