European Risk Management Awards week van 7-11 december 2020

In de week van 7-11 december opent het digitale evenementenplatform van Risk Management Excellence. Met en reeks live webinars gedurende de hele week kunnen deelnemers elkaar ontmoeten en deelnemen aan dynamische discussies met de genomineerden uit de verschillende categorieën. De volledige criteria en aanmeldingsgegevens zijn beschikbaar op de website.

De Europese Prijzen voor Risicomanagement hebben de afgelopen drie jaar de beste praktijken en innovatie erkend en beloond onder risicomanagers en de bredere gemeenschap van deskundigen uit de sector - makelaars, verzekeraars, technische specialisten en andere partners - die hen ondersteunen.
 
Neem deel aan een reeks live webinars: 
  • Neem deel aan de Live Awards Ceremonie op vrijdagmiddag, wanneer alle winnaars bekend worden gemaakt.
  • Doe mee door live te stemmen op de ''Covid-19 Outbreak Special Award'' winnaar.
  • De nominaties voor de Covid-19 Outbreak Special Award sluiten af op 16 oktober 2020

COVID-19 OUTBREAK SPECIAL AWARD
De COVID-19-pandemie heeft aantoonbaar een aantal van de meest unieke en grootste uitdagingen opgeleverd die de bedrijfs- en overheidssector ooit heeft meegemaakt. De onmiddellijke reactie op de opgelegde lockdownregels van de overheid in combinatie met de herstartprocedures voor projecten terwijl de overheden de lockdownmaatregelen versoepelen, creëerde een veelheid aan verschillende risico's die een innovatieve en wendbare aanpak vereisen om de verliezen te beperken en het personeel en de klanten te beschermen. 

Deze speciale prijs is bedoeld om een individuele risicomanager te belonen die blijk heeft gegeven van uitmuntendheid bij het opstellen en uitvoeren van zijn COVID-19-crisisbeheersingsstrategie en het opzetten en uitrollen van het herstelplan.

 Zorg ervoor dat u nu uw nominatie indient!

Meer informatie vindt u op de website van Risk Management Excellence
Geplaatst op 24-09-2020

< VorigeVolgende >


Share on: