ASN Autoschade Schonewille Deurne gecertificeerd als ASN Experience Center

ASN Autoschade Schonewille Deurne in Deurne is door franchiseorganisatie ASN Groep gecertificeerd als ASN Experience Center. De ASN-vestiging gaat binnen het ASN netwerk fungeren als proeftuin voor nieuwe reparatietechnieken en equipment.

Foto: Peter Hubregtse, Directeur ASN Groep (links) reikt het schild ‘ASN Experience Center’ uit aan Gerald van Honk, directeur ASN Autoschade Schonewille (rechts).

Peter Hubregtse, Algemeen Directeur ASN Groep, reikte het schild uit aan eigenaar  Gerald van Honk. In totaal telt ASN Groep nu drie ASN Experience Centers in Nederland. De opgedane kennis en ervaring zal gebruikt worden om andere ASN-vestigingen te adviseren over nieuwe reparatietechnieken en equipment.

ASN Autoschade Schonewille Deurne is het derde ASN Experience Center binnen de ASN Groep. Eerder gingen ASN Autoschade Vermaire in Haarlem en ASN Autoschade Almere in Almere al van start als Experience Center.
Aanleiding voor het ASN Experience Center is de technologische ontwikkeling van auto’s en de toenemende complexiteit om schades te herstellen. Met de proeftuin wil ASN Groep voldoende kennis en ervaring opdoen om deze auto’s ook in de toekomst goed, efficiënt en volgens de OEM-normen te kunnen herstellen.

Naast de complexer wordende autotechniek houdt het ASN Experience Center zich bezig met onderzoek en opleidingen die ASN-medewerkers leren werken met de nieuwe reparatiemethoden volgens de voorschriften van de autofabrikant. Onderzocht wordt hoe schadereparaties veiliger, efficiënter en sneller kunnen worden uitgevoerd met minimaal materiaalverbruik en slimmere procedures. Daarnaast wordt onderzocht hoe bij de reparaties minder fijnstof vrijkomt en hoe de processen in de werkplaats kunnen worden verduurzaamd.

ASN Autoschade Schonewille is een vooruitstrevend schadeherstelbedrijf. In 2009 nam Gerald van Honk het bedrijf in Deurne over. In 2015 opende hij een tweede vestiging in Helmond. In 2018 verhuisde de vestiging in Deurne naar een nieuw bedrijfspand, ingericht om op termijn geheel zelfvoorzienend te zijn voor energie. Het gebouw is voorzien van warmteterugwinning en klaar voor zonnepanelen. De spuitcabine is klaar voor ombouw van gasgestookt naar elektrisch. Er werken 14 mensen.


 
Geplaatst op 04-09-2020

< VorigeVolgende >


Share on: