Volmachtportefeuille VSP volledig naar Voogd & Voogd

Per 1 juli is de particuliere en zakelijke volmachtportefeuille van Vandien Service Provider (VSP) gemigreerd naar het platform van de Voogd & Voogd Groep. VSP houdt daarmee op te bestaan. Klanten blijven contact houden met hun vaste contactpersonen van VSP die samen een eigen klantenteam vormen bij Voogd & Voogd.

Migratie capaciteit
Het migreren van een volmachtportefeuille is een omvangrijk en technisch ingewikkeld proces. Voogd & Voogd heeft expertise opgebouwd in het migreren van volmachtportefeuilles met een complexe samenstelling en groot volume door eerder uitgevoerde migraties van onder andere Delta Lloyd, Nationale Nederlanden en bij Voogd & Voogd aangesloten adviesbedrijven.
 
Succesvolle migratie VSP
Sinds 2016 was het zelfstandige VSP al onderdeel van de Voogd & Voogd Groep. Dankzij de kennis van Voogd & Voogd en een goede voorbereiding van beide partijen verliep de migratie voorspoedig. Tijdens het migratieproces stond het belang van de klant centraal. Zo zijn adviseurs vooraf uitgebreid geïnformeerd, onder andere door middel van mailings, instructievideo’s en tijdens informatiebijeenkomsten. Dit resulteerde op 1 juli 2020 in een succesvolle migratie van de particuliere en zakelijke volmachtportefeuille van VSP naar het IT-platform van Voogd & Voogd.
 
Beste van twee werelden
“Hiermee komt het beste van twee werelden samen voor de klant. Zo blijft het contact met het team voor hen bestaan én hebben ze de mogelijkheid om gebruik te maken van de innovatieve producten en werkprocessen van Voogd & Voogd.” aldus CEO Michael de Nijs.
Geplaatst op 10-07-2020

< VorigeVolgende >


Share on: