Vernieuwd Gezondheidsonderzoek voor klanten Reaal AOV

Reaal AOV gaat haar klanten als eerste partij het vernieuwde gezondheidsonderzoek van arbodienstverlener Beter aanbieden. Het gezondheidsonderzoek, met de nieuwste inzichten in gezondheid en leefstijl, koppelt een arts, leefstijlcoach of mental-coach aan de uitkomsten van het onderzoek. Hiermee zetten klanten snel doelgerichte stappen naar een gezonder leven.

'Gezondheidswinst’
Verzekerden met een Reaal AOV mogen zonder extra kosten deelnemen aan ‘Gezondheidswinst’. Het nieuwe gezondheidsonderzoek van Beter. Aan de hand van een vragenlijst, ontwikkeld in samenwerking met TNO, en een fysiek onderzoek meet Beter welke gezondheidsrisico’s deelnemers lopen. Daarna koppelt Beter, als er aanleiding/behoefte is, de deelnemer gelijk aan een gespecialiseerde coach voor een adviesgesprek of aan een arts indien de gemeten gezondheidsrisico’s daar om vragen. Denk hierbij aan een coach die advies kan geven hoe verhoogd cholesterol te verlagen of hoe beter te slapen. Of die mensen helpt bij het stoppen met roken. Op deze manier kan gelijk gestart worden om de conditie en levensstijl te verbeteren.
 

Primeur
Pim Hafkenscheid, eindverantwoordelijke voor AOV bij Reaal: “Beter is al enige tijd partner van onze preventieservice Lijfwacht. Het vernieuwde gezondheidsonderzoek, waarbij deelnemers nu direct een adviesgesprek kunnen krijgen met een gespecialiseerde coach in plaats van alleen een arts, past perfect bij onze visie op preventie. En hiermee geven we invulling aan de wens van onze klanten om aan hun leefstijl te kunnen werken. We zijn dan ook erg blij dat wij onze klanten de primeur kunnen geven om als eerste deel te nemen aan het vernieuwde gezondheidsonderzoek.”

Kijk voor meer informatie op: reaal.nl/gezondheidsonderzoek

Geplaatst op 23-06-2020


Share on: