Swiss Re benoemt Claudine Delavy als Hoofd Distributiemanagement

Swiss Re Corporate Solutions benoemt met ingang van 1 mei, Claudine Delavy tot Hoofd Distributiemanagement, Europa, Midden-Oosten & Afrika.

Delavy wordt verantwoordelijk voor het bevorderen van de distributiestrategie van het bedrijf, het vertegenwoordigen van alle producten en oplossingen van Swiss Re Corporate Solutions voor commerciële verzekeringsmakelaars en het onderhouden van sterke relaties met belangrijke partners. Zij zal zich van Londen naar Zürich verplaatsen.

"Ik ben verheugd dat Claudine onze Distribution Management inspanningen in EMEA zal leiden. Haar kennis van de sector zal ons helpen om de relaties met makelaarspartners in de regio te versterken ten voordele van onze wederzijdse klanten," zegt Fred Kleiterp, CEO van Europa, Midden-Oosten & Afrika, Swiss Re Corporate Solutions. "Onder haar leiding zullen we onze distributiestrategie bevorderen en de synergieën met onze regionale en nationale brokerpartners samen met onze lokale teams maximaliseren."
 
Delavy heeft meer dan 17 jaar professionele ervaring en heeft hogere functies bekleed in de verzekerings- en bankensector. Haar meest recente functie was Head of Risk Analytics Sales bij een wereldwijd makelaarskantoor. Voorheen werkte ze bij Swiss Re als Senior Structurer voor herverzekeringsoplossingen. Claudine Delavy is een Chartered Financial Analyst (CFA) en heeft een MBA van de Universiteit van Zürich.
 
Swiss Re Corporate Solutions bedient klanten en makelaars in de hele EMEA-regio vanuit kantoren in Amsterdam, Kopenhagen, Frankfurt, Genua, Hamburg, Johannesburg, Londen, Madrid, Manchester, Milaan, München, Parijs en Zürich.
Geplaatst op 14-04-2020

< VorigeVolgende >


Share on: