Federatie van assurantieclubs organiseert webinar over impact coronacrisis

De Federatie van assurantieclubs organiseert op 6 mei 2020 een webinar over de impact van de coronacrisis en de kansen voor het assurantiekantoor en hun klanten. Zo kunnen zij met en voor de leden blijven werken aan een hedendaagse mix van vakontwikkeling, kennisdelen en netwerken.

Het coronavirus veroorzaakt veel leed. Mensen worden ziek; ernstig ziek. Maar niet alleen worden we persoonlijk geraakt; ook zakelijk zijn de gevolgen groot. Een crisis. De regering nam ingrijpende maatregelen om de mensen in de gezondheidszorg hun werk te laten doen, om het reproductiegetal te verlagen en om bedrijven, die met omzetverlies (zelfs tot het nulpunt) werden geconfronteerd, te helpen.

Webinar
De coronacrisis wordt tijdens de webinar vanuit twee invalshoeken besproken. De impact van de coronacrisis op het assurantiekantoor is groot en tegelijkertijd is de impact op klanten net zo groot en soms zelfs nog groter. Die impact van de crisis staat dan ook centraal in het webinar. En vooral wat een assurantiekantoor en adviseur kunnen doen om die impact te verkleinen en om de kansen die er – mede daardoor – ook ontstaan, te pakken.

Het is een interactieve webinar waarbij uw input gewaardeerd wordt. Jop Boer (voorzitter FiDiB) en Joris Vos (voorzitter FDG) zullen de vragen opvangen en ervoor zorgen dat onze host Bert Sonneveld (voorzitter Federatie van Assurantieclubs) voorziet in de beantwoording ervan.

Alle leden van de aangesloten assurantieclubs en alle geïnteresseerden zijn van harte welkom om de uitzending te bekijken. Aan niet-leden wordt alleen gevraagd of de besturen van assurantieclubs hen mogen benaderen met de vraag om lid te worden.

U kunt zich hier inschrijven

Geplaatst op 14-04-2020


Share on: