CCS benoemt Niels Trzecieski als nieuwe CCO

CCS, leverancier van IT-oplossingen voor de verzekeringsbranche, kondigt de benoeming aan van Niels Trzecieski als nieuwe Chief Commercial Officer.

Niels heeft meer dan 10 jaar ervaring als Sales Director bij TIA Technology, een vooraanstaande provider van core systemen voor Zorg-, Levens- en Schadeverzekeraars in Denemarken. Niels zal de CCS Sales organisatie gaan leiden waarbij zijn focus zal liggen op nationale en internationale groei.
 
“Niels heeft zowel uitgebreide kennis van IT vanuit zijn IBM-achtergrond als sterke kennis over de verzekeringsindustrie en haar uitdagingen. We zijn blij dat Niels ervoor gekozen heeft het CCS team te komen versterken en we kijken ernaar uit om samen verder te bouwen aan het succes van ons Digital Insurance Platform,” zegt Max Speur, CEO CCS.
 
“Al langer dan een decennium werk ik met verzekeraars over de hele wereld. Ik heb de opkomst en het verval gezien van legacy business models en entrepreneurial disruptive start-ups die de toon hebben gezet voor wat agile, flexibiliteit en time-to-market betekent voor het behalen van succes. Toen ik in contact kwam met CCS en haar Digital Insurance Platform, zag ik direct de unieke combinatie van optionele backoffice competenties met intelligente integratiemogelijkheden. Deze combinatie voorziet in de volledige end-to-end orkestratie in de waardeketen van de gehele verzekeringsindustrie”, aldus Trzecieski.
Geplaatst op 03-03-2020


Share on: