De Goudse neemt Hofstaete over

De Goudse heeft Hofstaete overgenomen van oprichter en eigenaar Marinus Kreuze. Hofstaete is de ontwikkelaar van het verzekeringsplatform HIP Next – Hofstaete Internet Platform, waarmee verzekeringsflows optimaal gestroomlijnd en ondersteund worden. Zowel adviseurs en verzekerden als acceptanten en schadebehandelaars maken gebruik van het platform.

"Het HIP Next-platform is voor De Goudse een cruciale applicatie die een belangrijke bijdrage levert aan ons succes op de schademarkt. Nu Hofstaete onderdeel uitmaakt van De Goudse is essentiële kennis van de medewerkers voor de toekomst geborgd en kunnen we gezamenlijk werken aan de doorontwikkeling van het internetplatform", aldus Robbert Prins, bestuurslid Particulieren en Bestuurszaken van De Goudse.

Marinus Kreuze, die Hofstaete in 2002 is gestart, voegt toe: "Ik ben er trots op dat wij met een hechte groep collega’s een prachtig verzekeringsplatform hebben neergezet, dat adviseurs slim ondersteunt in hun dagelijkse advieswerk en waarmee verzekeringsprocessen optimaal verlopen voor zowel zakelijke als particuliere producten. Het is fijn dat het platform in de goede handen van De Goudse terechtkomt."

De medewerkers van Hofstaete blijven werkzaam in de vestiging in Naarden.

Geplaatst op 04-02-2020

Volgende >


Share on: