Berntsen Mulder Advocaten organiseert Masterclass voor assurantie adviseurs

Berntsen Mulder Advocaten organiseert Masterclass op 7 november over actuele juridische onderwerpen. Deze masterclass biedt een uitgelezen kans voor professionals om hun kennis te vergroten en inzichten te verkrijgen in belangrijke thema's die spelen in het arbeidsrecht, letselschade en meer. De Masterclass is speciaal ontwikkeld voor assurantie adviseurs.

Onderwerpen van de Masterclass:

  • Grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer
    De afgelopen jaren is seksuele intimidatie en ongewenst gedrag op de werkvloer steeds meer onder de aandacht gekomen. Mr. J.P.W. (Jos) van Bohemen, advocaat-partner met expertise in arbeidsrecht, zal ingaan op de verplichtingen van ondernemers met betrekking tot het voorkomen en bestrijden van dergelijk gedrag, evenals recente ontwikkelingen in de rechtspraak.

  • Polisvoorwaarden in de praktijk
    In dit onderdeel zal mr. J. (Jasper) van de Graaf, advocaat gespecialiseerd in ondernemingsrecht, de interessante rechtspraak van het afgelopen jaar over polisvoorwaarden bespreken. Kansen en risico's bij de uitleg van deze voorwaarden komen aan bod, evenals de juridische houvast van de voorwaarden zelf.

  • Van SUPERCOOL naar RAMP voor hele families: elektrische voertuigen
    Mr. M.M. (Monique) Bolleurs zal de voor- en nadelen van elektrische voertuigen op twee wielen behandelen, samen met wetgeving en recente uitspraken. Ook blijft de aandacht niet hangen bij Fatbikes; er wordt gekeken naar de gevolgen van ongevallen voor slachtoffers en veroorzakers.

  • Actualiteiten op het gebied van letselschade
    Mr. G.A. (Guido) van der Corput zal belangrijke juridische uitspraken en veranderingen binnen de letselschade markt toelichten en bespreekbaar maken.

  • Aansprakelijkheid assurantieadviseur
    In dit laatste onderdeel geeft mr. K.J. (Karin) Nijman-Weninger, advocaat-partner, een update van de laatste rechterlijke uitspraken rondom aansprakelijkheid van assurantieadviseurs bij onjuiste advisering.

Programma:

  • 12:00 uur – Inlooplunch 
  • 12:45 uur – Start Masterclass 
  • 15:15 uur – Pauze 
  • 15:30 uur – Vervolg Masterclass 
  • 17:00 uur – Afsluiting en drankje

Deze masterclass is een unieke gelegenheid om kennis te delen met branchegenoten en om actuele juridische vraagstukken te bespreken. De inloop is vanaf 12:00 uur en de middag wordt afgesloten met een borrel.

Inschrijven kan via deze LINK

Geplaatst op 03-10-2024

< VorigeVolgende >


Share on: