TOP expertise en DPD Survey Group organiseren kennis- en netwerkevent

Na het succes van het vorige kennis- en netwerk event in Rotterdam organiseren TOP expertise en DPD Survey Group een nieuw event op 10 oktober in de regio Breda.

Foto: Kennisevent van 30 november 2023

TOP Expertise en DP Survey Group hebben gezamenlijk in de BENELUX een team van meer dan 50 technische experts. Deze hands-on ervaringen en expertise willen zij delen met hun relaties. Daarom slaan DP Survey Group en TOP Expertise (onderdeel van DPS) opnieuw de handen in elkaar om een kennis- en netwerk evenement voor de hele BENELUX-markt te organiseren.
 
Een event voor; verzekeraars, makelaars, insurancemanagers, bouw- en installatiespecialisten en experts. 
Vanuit België zijn inmiddels meer dan 50 aanmeldingen. 
 
De volgende onderwerpen zullen aan bod komen:
  • Hoe pak je een incident aan waarbij een kraan (Machinebreuk) op een gebouw (CAR/AVB)) valt, waardoor de productie van het maakbedrijf voor 5 maanden volledig is stilgevallen (BI)?
  • Door een contaminatie bij een toeleveranciers (AVB) is het defect tussenproduct (AVB) van de klant op de markt terechtgekomen waardoor een recall georganiseerd moest worden.
  • De toegevoegde waarde van monitoring en preventie rondom een bouwlocatie.  Het voorkomen en beheersen van schade(claims). 
Het programma belooft boeiende sprekers op een mooie locatie in de omgeving van Breda. Er wordt gezorgd voor een goede bereikbaarheid en parkeergelegenheid.

De middag wordt afgesloten met een gezellige netwerkborrel.
 
Praktisch:
10 oktober 2024
Omgeving Breda, exacte locatie volgt
Aanvang om 14.00 uur

Heeft u (nog) geen uitnodiging ontvangen en wilt u het evenement bijwonen neem dan contact op Robert Kruik rk@topexpertise.nl
 
Geplaatst op 27-06-2024

< VorigeVolgende >


Share on: