SCHADE golfdag haalt 10.000 euro op voor de Brandwonden Stichting

De SCHADE golfdag op donderdag 20 juni was een groot succes. Met 100 enthousiaste deelnemers bleek het niet alleen een uitstekende netwerkdag, maar werd er ook het streefbedrag van 10.000 euro ingezameld.

De opbrengst kwam weer ten goede aan de Nederlandse Brandwonden Stichting.  Ariënne Kwaad, van de stichting uitte haar dankbaarheid; "Dit was alweer de vierde SCHADE golfdag waar de Nederlandse Brandwonden Stichting het goede doel van mocht zijn. Daar zijn we enorm blij mee. Het was een fantastische dag die een prachtig bedrag van 10.000 euro heeft opgeleverd. Ik wil Margret Wallaard van de SCHADE golfdag, alle sponsoren en deelnemers enorm bedanken."
 
De opbrengst maakt het mogelijk voor de Nederlandse Brandwonden Stichting om keihard te blijven werken aan hun missie; brandwonden voorkomen en het leed ten gevolge van brandwonden tot een veroorzaken tot een minimum beperken," aldus Ariënne.
 
Margret Wallaard: "Ik ben trots op het succes van de SCHADE golfdag van 20 juni. Het was geweldig om te zien hoe 100 deelnemers samenkwamen voor een dag vol netwerken en sportieve prestaties. Maar wat deze dag echt bijzonder maakte, was toch wel het dat we het streefbedrag van 10.000 euro hebben ingezameld voor de Nederlandse Brandwonden Stichting.
 
Dit evenement is voor SCHADE magazine een jaarlijks hoogtepunt, vooral omdat we samen een verschil kunnen maken. De Nederlandse Brandwonden Stichting doet ongelooflijk belangrijk werk en het is een eer om hen te kunnen steunen.
 
Ik wil iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan dit fantastische resultaat: de deelnemers, de sponsoren, en natuurlijk het team dat dit evenement mogelijk heeft gemaakt. Zonder hun inzet en enthousiasme was dit niet gelukt. Ik kijk nu al uit naar de volgende SCHADE golfdag en hoop dat we dan opnieuw zo'n mooi bedrag kunnen inzamelen voor een goed doel."
 
Hartelijk dank aan iedereen en tot volgend jaar!

 
SPONSOREN ENORM BEDANKT! 
De SCHADE golfdag is mede dankzij de sponsoren een groot succes geworden.
 
Hoofdsponsor TIMCO TRADING
subsponsoren
PS CALAMITEITEN en POLYGON
sponsoren 
CRAWFORD - VON RETH CONTRA EXPERTISE - VON RETH TAXATIES -  
HIENFELD - DOLMANS  - SEDGWICK – QBUILD - LEKKAGESERVICE - IMPACT EXPERTISE 


Met speciale dank
Aan wijnleverancier ChatsGrisExcellent Wonen & Leven en natuurlijk BurgGolf Gendersteyn voor alle goede zorgen.

 
Geplaatst op 28-06-2024

Volgende >


Share on: