McLarens Personenschade versterkt team met komst van Edith van de Kuilen

Het secretariaat Personenschade van McLarens heeft een waardevolle versterking gekregen met de komst van Edith van de Kuilen. Haar uitgebreide en gevarieerde achtergrond als management ondersteuner, administratief medewerker en doktersassistente maakt haar de perfecte aanvulling voor de vakgroep Personenschade, die al enige tijd op volle toeren draait.

"Wij zijn erg blij met de komst van Edith," geeft Nathalie van Beek, manager van de vakgroep Personenschade, enthousiast aan. "Sinds het opstarten van de vakgroep enkele jaren geleden zijn we flink gegroeid. Extra ondersteuning zorgt ervoor dat we weer de volgende stap in de ontwikkeling van de vakgroep kunnen zetten."

Edith zal het team ondersteunen vanuit kantoor Rotterdam. Op haar eerste werkdag werd zij namens het managementteam welkom geheten door Gerwin Vos, vakgroepmanager Aansprakelijkheid. Haar inwerkperiode werd verzorgd door schadebehandelaar Esther Kolsters en expert Suzanne Kunst - Schanssema.

De versterking van het team met Edith van de Kuilen markeert een belangrijke stap in de voortdurende groei en ontwikkeling van de vakgroep Personenschade bij McLarens. Met haar komst kunnen we onze dienstverlening verder optimaliseren en onze klanten nog beter van dienst zijn.



 
Geplaatst op 26-06-2024

< VorigeVolgende >


Share on: