Standox maakt efficiënt schadeherstel mogelijk met One Visit Applicatie

Tijd is geld, en in de huidige economie is dit nog nooit zo actueel geweest. Daarom is energiebesparing, materiaalverbruik, efficiënte workflow en intelligente arbeidsverdeling in elk druk schadebedrijf van cruciaal belang om de werkprocessen te optimaliseren. De spuitcabine is hierbij net zo belangrijk; schadeherstellers moeten ook hier hun tijd optimaliseren.

De One Visit Applicatie-methode van Standox, een van de premium schadeherstelmerken van Axalta, maakt het mogelijk om slechts één bezoek te brengen aan de spuitcabine. Schadeherstellers brengen tijdens dit bezoek de plamuur, basislak en blanke lak in anderhalf of twee nat-in-nat lagen aan, die elkaar onmiddellijk opvolgen. Er is geen uitdamptijd nodig. Schadeherstelbedrijven besparen zo niet alleen tijd, maar ook materiaal. 

Harald Klöckner, Axalta International Training Leader en Refinish Product Specialist voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika, zegt: “Sinds Standox ruim dertig jaar geleden de One Visit Applicatie onthulde op Automechanika, is het dé overspuittechniek geworden waarbij efficiëntie, energie en materiaalbesparingen gerealiseerd kunnen worden zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Het is een gamechanger, vooral als men de tijdsbesparing over een gehele werkdag berekent.” 


One Visit Applicatie levert niet alleen een economisch voordeel op voor grotere schadeherstelbedrijven met een hogere verwerkingscapaciteit. De huidige torenhoge energiekosten maakt One Visit Applicatie ook geschikt voor kleinere en middelgrote schadeherstelbedrijven. Elke minuut die wordt bespaard in de spuitcabine, brengt de energierekening omlaag en heeft daarom een positieve invloed op de bedrijfsresultaten van het schadeherstelbedrijf. 


Het innovatieve Standox Xtreme-systeem, gebaseerd op Axalta’s eigen, gepatenteerde Fast Cure Low Energy-technologie, kan worden gebruikt als onderdeel van One Visit Applicatie. Het Xtreme-systeem, dat schadeherstelbedrijven uitzonderlijk snelle procestijden en een laag energieverbruik biedt, omvat Express-Vorbehandlungstücher U3000, VOC-Xtreme-Nass-in-Nass-Füller U7650, VOC-Xtreme-Füller U7600, Standoblue Basecoat en de Standocryl VOC-Xtreme-Plus Klarlack K9600. 


“Alle One Visit Applicatie-producten bieden de premium productkwaliteit en ondersteuning die standaard bij Standox wordt geleverd. Schadeherstelbedrijven kunnen er zeker van zijn dat ze in één keer de juiste resultaten behalen. One Visit Applicatie kan schadeherstelbedrijven een belangrijk concurrentievoordeel opleveren in een tijd waarin ze steeds meer onder druk staan ​​om de efficiëntie te verbeteren”, besluit Klöckner. 

 

Geplaatst op 16-04-2024

< Vorige


Share on: