Olaf Babeliowsky International Sales Director bij Polygon

Polygon, wereldwijde marktleider in schadeherstel van eigendommen, lekdetectie en tijdelijke klimaatoplossingen, verwelkomt Olaf Babeliowsky als hun nieuwe International Sales Director. In deze rol zal Olaf zich toeleggen op het bijstaan van relaties bij het vinden van op maat gemaakte oplossingen voor herstel na calamiteiten.

Hij zal nauw samenwerken met het sales- en operationele team van Polygon in Nederland, België en Luxemburg, waarbij de focus ligt op verzekeringsmaatschappijen, makelaars, expertisebureaus, grote internationale bedrijven en vastgoedorganisaties.

Olaf benadrukt het belang van tevredenheid gedurende de hele 'claims journey': "Het gaat erom iedereen tevreden te maken en te houden."

Zijn keuze om naar Polygon over te stappen werd gedreven door de professionele en ambitieuze instelling van het team, evenals de mogelijkheden die het bedrijf biedt en de samenwerkingscultuur die er heerst. Hij vult daarop aan: “Ik heb het geluk gehad dat in mijn eerste weken de tweejaarlijkse International Management Conference werd gehouden, dit keer in Barcelona. Dit was voor mij de beste manier om mijn collega's snel en goed te leren kennen. Het samen koken van Paella was een mooi hoogtepunt!”

Met Europa's leidende positie op het gebied van calamiteitsherstel en een wereldwijd team van zo'n 8.000 professionals, gelooft Olaf sterk in Polygon's vermogen om klanten op uitgebreide wijze van dienst te zijn. Hij benadrukt de groei van het bedrijf en de kwaliteit die het biedt, met 18 vestigingen wereldwijd, inclusief de recente toevoeging van Spanje.

Polygon zet zich in voor preventie door middel van geavanceerde digitale oplossingen en IoT-platforms, waaronder sensoren voor lekdetectie en klimaatbewaking. Olaf erkent de toenemende vraag naar preventieve maatregelen en benadrukt de duurzaamheid ervan. 

“Een goede lekdetectie kan bijvoorbeeld veel hak- en breekwerk voorkomen. Tijdens mijn introductieprogramma was ik bij een groot scholencomplex in aanbouw waar veel mensen van Polygon actief waren. Dan zie je hoe belangrijk vakkennis en de snelle beschikbaarheid van de benodigde apparatuur zijn.”
 
Over de merkbelofte ‘Always by your side.’ van Polygon zegt Olaf: “Dat geeft een gevoel van veiligheid. Dat we er zijn op het moment dat het nodig is. We nemen zorg weg in moeilijke situaties. Ik vind dat mooi.”
Voorafgaand aan zijn rol bij Polygon bekleedde Olaf de functie van Business Development Director bij Aon.
Voor meer informatie over Polygon en haar diensten, bezoek de website van Polygon.
 
Geplaatst op 09-04-2024

< VorigeVolgende >


Share on: