Meijers lanceert digitaal Affinity programma

Meijers presenteert het Affinity programma nu volledig digitaal geĆÆntegreerd. Affinity is het gericht inzetten van verzekeringsoplossingen voor afgebakende groepen. Ruud Mortel en Matthijs de Jong, het managementteam van Affinity, zijn gespecialiseerd in groepsverzekeringen. Die komen tot stand via een sponsor, zoals een fabrikant of koepelorganisatie. Met name binnen de segmenten (micro)mobiliteit, duurzaamheid en innovatie.

Foto v.l.n.r.: Michel Pronk, Matthijs de Jong en Ruud Mortel

Eén van de grootste scooterimporteurs van Nederland is als eerste aangesloten op dit platform. In de komende weken voegt het Affinity team nog een aantal nieuwe sponsors toe op het gebied van micromobiliteit. “We breiden de methodiek nog verder uit naar branche-, koepel- en franchiseorganisaties. Het is een succesformule die wij ontwikkelen en toepassen voor vele andere doelgroepen”, geeft Ruud Mortel aan.

Digital first strategie
Per 1 februari 2024 is het team versterkt met een digitaal consultant, Michel Pronk. Hij zal zich richten op de ingeslagen weg van ‘digital first, offline second’. Met het platform biedt Meijers een flexibele, online oplossing voor zowel zakelijke als particuliere risico’s. Dit houdt in, een volledig digitaal proces voor het aanvragen van verzekeringen en het afhandelen van schade. Matthijs de Jong geeft trots aan: “de kracht van Affinity uit zich in digitaal samenwerken en verbinden”.

Meijers Affinity voordelen 
Het idee achter Affinity is dat alle partijen ervan profiteren. Voor de sponsor betekent dit in de praktijk: merkversterking, relatieversterking, concurrentievoordeel, financiële voordelen en grotere klanttevredenheid. Meijers zorgt voor een snel, kostenefficiënt en digitaal verzekeringsproduct in nauwe samenwerking met verzekeraars. Een win-win situatie.

Over Meijers
Meijers is een familiebedrijf dat in een halve eeuw is uitgegroeid tot een van Nederlands grootste onafhankelijke assurantiemakelaars. Meijers is specialist in risicomanagement en zet zich met circa 450 medewerkers in voor de continuïteit van mensen en bedrijven.

Geplaatst op 09-04-2024

Volgende >


Share on: