Interlloyd Averij breidt uit met drie medewerkers

Specialist in Transport/Maritiem gerelateerde schadebehandeling Interlloyd Averij breidt het team uit met collega’s Charlie Hagendoorn, Michael Aupperlee en Silvana Rahimbaks.

De eerste nieuwe medewerker is Charlie Hagendoorn (35). Charlie volgt momenteel de opleiding tot schade-expert. Met zijn ervaring in de haven, o.a. als controleur vloeibare ladingen, en een dosis gezond verstand heeft hij inmiddels al laten zien een aanwinst voor het vakgebied te zijn.

 

Naast Charlie is ook ervaren schade-expert Michael Aupperlee (39) het team komen versterken. Michael is specialist in vervoerders/logistieke aansprakelijkheid. Als basis volgde hij hiervoor een Rechten studie. Michael heeft werkervaring in de logistieke sector en heeft inmiddels al wat meters gemaakt als expert bij Sedgwick.

 

De laatste aanwinst voor het team is Silvana Rahimbaks (34). Zij zal de functie van medewerker BackOffice & Claim Handling op zich nemen. Met haar ervaring op de claims afdeling bij de Port of Hutchison zal ook zij een waardevolle bijdrage leveren aan het Claim & Regresteam.


 

Geplaatst op 17-04-2024

< VorigeVolgende >


Share on: