Erik Muetstege nieuwe voorzitter van de RvC van Nationale-Nederlanden Bank

Nationale-Nederlanden Bank (NN Bank) heeft vandaag aangekondigd dat André Bergen per 1 mei 2024 terugtreedt als voorzitter van de Raad van Commissarissen van NN Bank. Erik Muetstege (63) is door NN Group benoemd als zijn opvolger.

Erik Muetstege heeft een indrukwekkende staat van dienst van 30 jaar in de financiële dienstverlening, voornamelijk in de retail banking sector waar hij verschillende leidinggevende functies heeft bekleed bij Postbank, Westland Utrecht en Nationale-Nederlanden. Momenteel bekleedt hij verschillende commissariaten in de financiële sector.

Marcel Zuidam, CEO van NN Bank: 'Wij zijn André Bergen dankbaar voor zijn jarenlange inzet voor NN Bank. Met zijn uitgebreide ervaring in het bankwezen, steun en toewijding heeft hij een centrale rol gespeeld in de groei van de bank. Ik heet Erik Muetstege van harte welkom en kijk uit naar onze samenwerking.

De benoeming van Erik Muetstege als voorzitter is goedgekeurd door De Nederlandsche Bank (DNB), de Nederlandse toezichthouder.

 

 

Geplaatst op 16-04-2024

< VorigeVolgende >


Share on: