Overname van Van Empel Inspecties en Advisering en B&R Inspectie en Advies

Per 1 januari 2024 gaat Van Empel Inspecties en Advisering, evenals ons zusterbedrijf B&R Inspectie en Advies, officieel deel uitmaken van de Normec Group. Deze significante stap markeert het begin van een nieuwe fase in de bedrijfsgeschiedenis, waarbij de kwaliteit en betrouwbaarheid onverminderd blijft voortbestaan.

Per 1 januari 2024 zijn zowel Van Empel Inspecties en Advisering als het zusterbedrijf B&R Inspectie en Advies officieel overgenomen door de Normec Group. Deze strategische overname markeert een mijlpaal voor de bedrijven.

De samenvoeging van de organisaties betekent niet alleen de voortzetting van de vertrouwde dienstverlening, maar biedt tevens de kans om het serviceaanbod verder te verrijken met de uitgebreide expertise en diensten van Normec. Deze synergie stelt de bedrijven in staat om klanten te ondersteunen met een breder scala aan inspectie- en adviesdiensten, waardoor de kwaliteit en efficiëntie van de dienstverlening verder worden geoptimaliseerd.

Normec is een gerenommeerde speler op het gebied van testen, inspecteren, certificeren en compliance, zowel nationaal als internationaal. Hun sterke focus op kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid sluit naadloos aan bij Van Empel om uitstekende service en betrouwbaarheid te bieden. In de samenwerking met Normec wordt gestreefd naar continue innovatie en verbetering.

 

Geplaatst op 16-01-2024

< VorigeVolgende >


Share on: