NIVRE Debatmiddag Personenschade op vrijdag 1 maart

Schaderegeling kan complex zijn. Hoe goed ben jij op de hoogte van regels en valkuilen? Doe mee met de NIVRE Debatmiddag Personenschade en til je kennis aan de hand van een interessante casus en onder begeleiding van deskundigen naar een hoger niveau! Word jij de beste schaderegelaar van Nederland?

Wat wordt er gedaan
Een jonge zelfstandig ondernemer heeft een ongeluk gehad en letselschade opgelopen. Aan jou de taak om de schade te regelen en de schadevergoeding te bepalen op basis van de volgende onderdelen:

  • Huishoudelijke hulp
  • Verlies van arbeidsvermogen
  • Smartengeld

Je ontvangt voor aanvang van de debatmiddag een beschrijving en een toelichting bij deze casus. Met een door het NRL opgestelde rekenhulp schat je vervolgens een voorlopig schadebedrag in. Dit stuur je uiterlijk één dag voor aanvang in.

Tijdens de debatmiddag zelf - onder leiding van Tom van 't Hek - geven deskundigen een nadere toelichting bij de onderdelen van de schade in deze casus. Je schat hierna opnieuw de schade in en hierover discussiëren we dan met elkaar. We zijn bijvoorbeeld benieuwd of belangenbehartigers en WA-experts anders tegen de schade aankijken en welke argumenten hiervoor zijn.

Het doel van de debatmiddag is om samen de schade definitief te regelen. De deskundigen adviseren hierbij, de jury heeft echter het laatste woord.

De beste schaderegelaar van Nederland
Jouw score wordt bepaald door de inschatting van de schade die je vooraf instuurt én het opgegeven schadebedrag tijdens de middag. Zit jij het dichtst bij het uiteindelijke schadebedrag, dan neem je een trofee mee naar huis en mag je je een jaar lang de beste schaderegelaar van Nederland noemen!

Een unieke middag in samenwerking met het NIVRE. Schrijf je HIER direct in!

Accreditatie/PE-punten
Nivre 4 punten. 1 punt voor het 'huiswerk' en 3 voor deelname aan het debat
Geplaatst op 19-01-2024

< VorigeVolgende >


Share on: