Marc Grandia COO bij SAA Verzekeringen

Marc Grandia is per 1 januari 2024 aangesteld als COO (Chief Operational Officer) van SAA Verzekeringen. Marc zal de volledige verantwoordelijkheid dragen voor de afdelingen Beurs, Volmacht en Provinciaal, waarbij zijn uitgebreide ervaring en deskundigheid ongetwijfeld een waardevolle bijdrage zullen leveren aan het succes van SAA Verzekeringen.

Marc bekleedde hiervoor de functie van directeur Beurs bij SAA. In deze positie heeft hij bewezen over uitstekende leiderschapsvaardigheden en kennis van de verzekeringsbranche te beschikken, wat hem uitermate geschikt maakt voor zijn nieuwe verantwoordelijkheden.

CEO Rob Noordzij: "We zien in Marc een grote toegevoegde waarde. Hiermee is ons SAA directieteam compleet. Wij willen Marc van harte feliciteren met zijn benoeming tot COO en wensen hem veel succes in zijn nieuwe rol. Zijn toewijding geeft ons het volste vertrouwen dat hij een waardevolle aanwinst is voor ons leiderschapsteam en een grote rol zal spelen in het voortdurende succes van SAA Verzekeringen."
Geplaatst op 09-01-2024

< VorigeVolgende >


Share on: