25 Jaar Maarten Tromp Advocaten - Een jubileum vol passie en samenwerking

Innovatie, solidariteit en passie voor rechtvaardigheid zijn de drijvende krachten achter Maarten Tromp Advocaten (MTA) terwijl ze hun 25e jubileum vieren. Dit bijzondere moment markeert niet alleen een kwart eeuw van succes in de verzekeringsbranche, maar ook een diepgaand engagement voor maatschappelijke impact en verbeteringen binnen het vakgebied.

Maarten Tromp Advocaten (MTA), opgericht 25 jaar geleden, heeft altijd gestreefd naar excellentie in de behandeling van personenschadezaken en het bevorderen van juridische ontwikkelingen in de verzekeringsbranche. Dit jubileumjaar vieren ze niet alleen hun succes, maar delen ze ook hun passie en inzet voor het aanpakken van een veelvoorkomend probleem: Traumatisch Hersenletsel (THL) en het Post Commotioneel Syndroom (PCS).
 
Het MTA-XXV Interviewproject: Verdieping in Traumatisch Hersenletsel
MTA staat bekend om zijn expertise op het gebied van personenschade en heeft zich ten doel gesteld om bij te dragen aan de internationale rechtsontwikkeling. In lijn met deze missie heeft MTA het MTA-XXV Interviewproject gelanceerd. Dit project omvat 25 interviews met gepassioneerde professionals en experts in het veld, waarbij de focus ligt op Licht Traumatisch Hersenletsel (LTH). Deze interviews belichten nieuwe inzichten en behandelmethoden in de medische en paramedische wetenschap, met als doel meer duidelijkheid te verschaffen over PCS en hoe dit van invloed is op letselschadezaken. Deze interviews worden gepresenteerd in een reeks nieuwsbrieven, zodat belanghebbenden en professionals de voortgang kunnen volgen en de kennis kunnen delen.
 
De MTA-XXV Wijnactie ten behoeve van Meedoen, next step!
Als blijk van waardering hebben de geïnterviewde personen 25 verschillende wijnen ontvangen. Deze selectie van wijnen is niet willekeurig; het vertegenwoordigt een zorgvuldige keuze van Maarten Tromp, die een passie heeft voor wijn. Maar deze wijn heeft niet alleen een symbolische waarde; het heeft ook een nobel doel. Een deel van de opbrengst van de wijnverkoop via MTA gaat naar het goede doel "Meedoen, next step!".
 
Dit project richt zich op jongeren met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) en onderzoekt de beste behandelpraktijken en de impact op gezinnen. Door wijn te kopen bij MTA draagt u niet alleen bij aan het vieren van het jubileum, maar ook aan het ondersteunen van deze belangrijke inspanningen.
 
De 25 Nieuwsbrieven: Een Digitale Bibliotheek over PCS
Elk interview in het MTA-XXV Interviewproject zal worden gevolgd door een nieuwsbrief. Deze nieuwsbrieven zijn niet alleen informatief voor betrokkenen en professionals in de verzekeringsbranche, maar dienen ook als een waardevolle digitale bibliotheek over PCS-gerelateerde onderwerpen. Ze bevatten verwijzingen naar literatuur en ander informatiemateriaal om een grondige kennisbasis te bieden. Bovendien worden links opgenomen naar eerdere nieuwsbrieven om het zoeken en bewaren te vergemakkelijken.
 
De Prijsvragen: Spannende Kansen om te Winnen
In het kader van dit jubileum zullen er prijsvragen worden georganiseerd, te beginnen met vooraankondiging 3 en in de eerste 24 nieuwsbrieven. Door deel te nemen aan deze prijsvragen maakt u kans om dezelfde wijn te winnen die aan de hoofdpersoon in de volgende nieuwsbrief is gegeven. Dit voegt een spannend element toe aan het lezen van de nieuwsbrieven en is een leuke manier om betrokken te blijven bij het jubileumfeest.
 
Samengevat, Maarten Tromp Advocaten viert niet alleen een jubileum van 25 jaar, maar gebruikt dit moment ook als een kans om bij te dragen aan de maatschappij en de ontwikkeling van hun vakgebied. Door het MTA-XXV Interviewproject, de wijnactie voor ‘Meedoen, next step!’, de reeks nieuwsbrieven en prijsvragen laten ze zien dat ze niet alleen geven om rechtvaardigheid, maar ook om het welzijn van anderen. Samenwerking, passie en innovatie blijven de drijvende krachten achter Maarten Tromp Advocaten, en hun toewijding aan de samenleving blijft onwankelbaar.
Geplaatst op 01-11-2023

< VorigeVolgende >


Share on: