Zelfwaardering rode draad tijdens 9e editie van LetselVrouwen

Donderdag 28e september was de 9e editie van LetselVrouwen. De Bureaus ontving zo’n honderd dames uit de wereld van de letselschade. Dit jaar werd de lezing verzorgd door Pascale de Vilder, partner bij The Talent Lane. Thema was ‘regie op je loopbaan’.

Pascale vertelde de aanwezigen dat regie iets heel anders is dan controle hebben. Rode draad is zelfwaardering. Weten wie je bent, weten wat je kunt en jezelf ok vinden. Pascale benoemde het belang van geluk halen uit kleine dingen. Richt je op dat wat je wilt en laat je niet hinderen door leed. Leed is er altijd. Denk niet in doelen maar in waarden. Weet wat je waarden zijn en accepteer de realiteit. Creëer een waardevol leven voor jezelf. Zo zorg je voor happy business!!

Na deze inspirerende lezing was het tijd voor de pubquiz van DJ Fleur. De letselvrouwen kregen 11 muziekfragmenten te horen en de opdracht om uit de antwoorden een woord te vormen. Dat bleek Candlelight te zijn. Het winnende team werd verrast met speciale kaarsen. Daarna stond er een heerlijk Surinaams buffet klaar en werden de speciaal voor deze avond door Francie Peters geselecteerde wijnen geschonken. Uiteraard zorgde DJ Fleur weer voor swingende muziek en na het buffet mochten ‘de voetjes van de vloer’. Volgend jaar wordt het een speciale editie dan viert LetselVrouwen haar 2e lustrum!

LetselVrouwen is een initiatief van en wordt gesponsord door Francie Peters ( De Bureaus), Nadia Haase (KBS Advocaten), Ellen van den Berg (De Bureaus), Ellis Verhoeven (Ard Korevaar), Diny de Neef (Ard Korevaar), Desirée Lam (Crawford) en Annemiek van Reenen- ten Kate (Hofmans Letselschade)

Geplaatst op 29-09-2023

Volgende >


Share on: