Sheralyn Heideman en Max van Hasenbroek naar Cox Ten Bruggencate Advocaten

Cox Ten Bruggencate Advocaten heeft Sheralyn Heideman en Max van Hasenbroek weten aan te trekken. Sheralyn werkte voorheen acht en een half jaar als advocaat aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht bij Van Traa Advocaten. Max rondde onlangs de master Aansprakelijkheid & Verzekering cum laude af.

Sheralyn is gespecialiseerd in aansprakelijkheidsrecht en verzekeringsrecht, in het bijzonder werkmaterieelverzekering (met een focus op kabel- en leidingschade), bedrijfsaansprakelijkheids-, evenementen- en transportverzekering.

Zij behaalde zowel de master Privaatrechtelijke Rechtspraktijk aan de Universiteit van Amsterdam als de master Aansprakelijkheid & Verzekering aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. In 2021-2022 rondde zij cum laude de specialisatieopleiding Leergang Verzekeringsrecht van het Eggens Instituut af.
Naast haar werkzaamheden is Sheralyn bestuurslid van Young InSurance, een organisatie voor jonge professionals in de Nederlandse verzekeringsmarkt, en bestuurslid van de Jonge Balie Rotterdam.


Max studeerde rechten en filosofie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, waar hij de master Aansprakelijkheid & Verzekering cum laude afrondde. Hij legt zich toe op alle facetten van het vervoerrecht, expeditie en logistiek. Daarnaast behandelt hij zaken op het gebied van verzekeringsrecht en aansprakelijkheidsrecht.


Over Cox Ten Bruggencate Advocaten
Het in Amsterdam gevestigde Cox Ten Bruggencate Advocaten is een jong en gedreven nichekantoor met ruime ervaring, actief op de praktijkgebieden Transport & Logistiek, Internationale handel en Verzekering & Aansprakelijk­heid. Het kantoor bestaat uit negen advocaten en een of counsel.
Door Cindy van der Helm
Geplaatst op 19-09-2023

< VorigeVolgende >


Share on: