Chubb lanceert samenwerking reisverzekering met touroperator Corendon

Chubb heeft een samenwerking aangekondigd met de Nederlandse touroperator Corendon om reisverzekeringsoplossingen aan te bieden in Nederland, Zweden en Denemarken. Dankzij deze overeenkomst kunnen Corendon-klanten nu profiteren van de voordelen van de uitgebreide reisverzekeringsplannen van Chubb wanneer ze hun pakketten online regelen.

De reisverzekering van Chubb kan worden aangepast aan de individuele behoeften en voorkeuren van elke reiziger en zijn type boeking. Klanten kunnen ook direct dekking krijgen via de website van Corendon bij het plannen en boeken van een reis.
 
Rubén Rivero, Regional Head of Business Development, Consumer Lines voor de regio Europa, Midden-Oosten en Afrika van Chubb: "Chubb is verheugd om samen te werken met Corendon, een van de toonaangevende touroperators in Nederland, om hun klanten te voorzien van uitgebreide reisverzekeringsoplossingen en om 'best-in-class' op maat gemaakte dekking en uitmuntende klantenservice te leveren, waardoor reizigers gemoedsrust en bescherming wordt geboden. We kijken uit naar een lange en vruchtbare samenwerking met Corendon en hun klanten."
 
Corendon Ancillary Manager Mike Booijen: "We zetten ons in om onze klanten te bedienen met een naadloze digitale ervaring en een gepersonaliseerd aanbod. Chubb heeft ons hun toewijding getoond om hun producten te integreren binnen onze booking engine en samen met hen kijken we ernaar uit om een gepersonaliseerde reisverzekeringservaring van begin tot eind te leveren."
 
 
 
Geplaatst op 28-09-2023

< VorigeVolgende >


Share on: