Ronald Koster maakt de overstap naar WTW

Ronald Koster zal per 1 september 2023 in dienst treden bij WTW als Senior Risk Engineer. De afgelopen elf jaar is hij als risicodeskundige werkzaam geweest bij Burghgraef van Tiel & Partners.

Ronald heeft ruim 25 jaar ervaring binnen de brandverzekeringsindustrie en maakt zich nu klaar voor de volgende stap in zijn carrière. Ronald: “Ik ben Burghgraef van Tiel dankbaar voor alle wijze lessen in risk engineering. Met name in de eerste anderhalf jaar heb ik van mijn mentor Johan van Tiel enorm veel geleerd. Na ruim tien jaar begon het toch te kriebelen om door te groeien. Ik kijk er enorm naar uit om mijn steentje bij te dragen bij WTW en de groeipotentie van het bedrijf te gaan benutten. Risk engineering wordt steeds belangrijker en met de al aanwezige kennis en kunde binnen WTW zie ik een mooie toekomst tegemoet. Mijn internationale ervaring zal mij ook helpen om de klanten van WTW goed te kunnen adviseren.”
 

Stefan Weda, Head of Corporate Risk & Broking Benelux bij WTW: “Wij zijn er trots op dat we met het aantrekken van Ronald ons Risk Engineering team verder hebben versterkt. Zijn klantgerichte focus in combinatie met zijn ervaring en specialistische kennis is zeer waardevol voor onze klanten.”

Door Rosalie de Groot en Cindy van der Helm
Geplaatst op 25-08-2023

< VorigeVolgende >


Share on: