Drievoudige jubileumviering bij McLarens Nederland

Een augustusmaand vol vieringen bij McLarens Nederland waar maar liefst drie gewaardeerde medewerkers op 1 augustus bijzondere jubilea vierden. Het bedrijf verheugt zich om dit moment te markeren. Met trots feliciteren zij Margaret Vos – van Rijswijk, Maike Huisman en Jurjen Witte, die respectievelijk 30, 25 en 20 jaar lang een waardevolle bijdrage hebben geleverd aan de organisatie. Een prachtige gelegenheid om terug te blikken op hun diverse carrières!

Foto: Margaret Vos – van Rijswijk, Maike Huisman en Jurjen Witte

De Persoonlijkheden achter de Jubilea
Terugkijkend op 1 augustus 1993, trad Margaret Vos – van Rijswijk in dienst bij Vanderwal en Joosten, de voorloper van het huidige McLarens, na haar studie bouwkunde. Met een focus op CAR- en AVB-polissen binnen de bouwkunde, is zij sindsdien een onmisbare schakel in het team.
 
In 1998 begon Maike Huisman haar reis binnen de organisatie. Aanvankelijk als veelzijdige ondersteuning op het secretariaat, heeft zij zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een ervaren HR-adviseur, waarbij ze cruciale bijdragen levert aan het welzijn van het team.
 
Jurjen Witte completeert dit trio. Zijn toewijding begon op 1 augustus 2003 bij Vanderwal en Joosten als schade-expert en bekleedde tevens een positie in het directieteam. Na de overname door McLarens in 2021 koos hij ervoor om zijn directeurschap af te sluiten en zijn loopbaan voort te zetten als senior expert. Met zijn solide achtergrond in civiele techniek, speelt hij een essentiële rol bij schadeclaims op het gebied van algemene aansprakelijkheid van werkmaterieel en beroepsaansprakelijkheid.
 
Een Gedistingeerde Werkgever: McLarens
Deze bijzondere mijlpaal weerspiegelt niet enkel individuele successen, maar weerspiegelt tevens de bedrijfscultuur die de basis vormt voor het huidige succes van McLarens Nederland. Deze cultuur stimuleert elke medewerker om te groeien binnen een positieve werkomgeving waarin samenwerking centraal staat. "Onze aandacht voor het welzijn van ons personeel is altijd voorop blijven staan. Zij vormen de kern van wie we zijn en hoe we worden gezien," aldus Gerrit Taal, algemeen directeur van McLarens Nederland.
 
McLarens Nederland in een Notendop
Met meer dan drie decennia aan ervaring, is McLarens Nederland een autoriteit in schadeonderzoek en -behandeling, zowel in Nederland als internationaal. Vanuit kantoren in Utrecht, Schiphol-Oost, Rotterdam en Eindhoven zetten toegewijde experts zich in voor schadegevallen op het gebied van technische expertise, aansprakelijkheid en persoonlijke schade.
Geplaatst op 24-08-2023

< VorigeVolgende >


Share on: