Daan de la Parra aangesteld als algemeen directeur van KakesWaal

KakesWaal expertise, een vooraanstaand bedrijf op het gebied van expertisediensten heeft besloten een nieuwe fase in te gaan. Met het oog op continuïteit en de wens om de directievoering aan een nieuwe generatie over te dragen, zijn Dick de Boer en Gerrit de Vries verheugd om Daan de la Parra aan te stellen als algemeen directeur van KakesWaal.


Daan de la Parra brengt een schat aan ervaring en leiderschapskwaliteiten met zich mee. Als ervaren professional uit de wereld van dienstverlening en ICT heeft hij een bewezen track record in leidinggeven, ondernemen en verantwoordelijkheid nemen. Deze vaardigheden maken hem de ideale kandidaat om KakesWaal toekomstbestendig te maken en een nieuwe dynamiek te brengen, terwijl de vertrouwde gedegen aanpak behouden blijft.
 
Met een visie op innovatie, duurzaamheid en groei zal de la Parra de bestaande sterke punten van KakesWaal verder uitbouwen en nieuwe kansen verkennen in de snel veranderende markt van dienstverlening en ICT. Zijn frisse perspectieven en strategisch inzicht zullen het bedrijf helpen om zich aan te passen aan de technologische vooruitgang en de veranderende behoeften van klanten.
 
De vorige directieleden, Gerrit de Vries en Dick de Boer, zullen ook na de overdracht betrokken blijven bij KakesWaal. Gerrit de Vries zal zijn waardevolle expertise beschikbaar stellen als freelance expert, terwijl Dick de Boer als adviseur zal fungeren en zijn (contra-)expertise zal inzetten. De jarenlange ervaring, diepgaande kennis en uitgebreide netwerken van beide heren zullen op deze manier behouden blijven en een waardevolle aanvulling zijn op de groeiende organisatie.
 
Daan de la Parra zal zich later dit najaar via SCHADE magazine voorstellen. Hij kijkt ernaar uit om kennis te maken met het team, klanten en partners van KakesWaal en om samen te werken aan een succesvolle toekomst voor het bedrijf.
 
Met deze nieuwe benoeming en de voortdurende betrokkenheid van de vorige directieleden, ziet KakesWaal een veelbelovende toekomst tegemoet. De combinatie van ervaring, vernieuwing en gedrevenheid zal het bedrijf in staat stellen om te groeien en zich aan te passen aan de uitdagingen van de snel veranderende zakelijke omgeving. De medewerkers van KakesWaal en haar stakeholders kunnen met vertrouwen uitkijken naar een periode van voortdurende groei en succes onder de leiding van Daan de la Parra.
Foto: Bart Homburg
Geplaatst op 04-08-2023

Volgende >


Share on: