Uitreiking van de tweede VNAB young talent award op 14 september

Op donderdag 14 september vindt de uitreiking plaats van de tweede VNAB young talent award in de Kunsthal in Rotterdam. De drie finalisten van dit jaar zijn Siebe van Aalderen, Jelmer Murrer en Stephanie Verhaar.


De Young Talent Award is dé award voor young professionals binnen de (groot) zakelijke verzekeringsmarkt, die met een vernieuwende aanpak indrukwekkende resultaten hebben geboekt.

Siebe van Aalderen (Property Broker bij Raetsheren), Jelmer Murrer (Underwriter Property bij HDI Global SE) en Stephanie Verhaar (Junior Underwriter Marine) bij Chubb zullen zich de komende pertiode voorbereiden op de finale. 


Voor young én senior professionals
De VNAB young talent award is een feest voor zowel young als senior professionals uit de branche waarbij jong talent in het zonnetje wordt gezet. Staat uw collega niet in de finale? Ook dan bent u van harte welkom! Een uitgelezen kans om elkaar na de zomervakantie weer te ontmoeten, om bij te praten en om nieuwe contacten te leggen.

Programma
18.30 - 19.00 uur: Inloop
19.00 - 20.00 uur: Award uitreiking
20.00 - 22.30 uur: Diner en voetjes van de vloer


VNAB wil samen in de coassurantiemarkt bewuste keuzes maken om een duurzamere en veerkrachtigere toekomst te waarborgen. Tijdens de tweede editie van de VNAB young talent award ontmoet je de changemakers uit de sector. 

Mocht u deze bijeenkomst willen bijwonen en heeft u geen uitnodiging ontvangen, stuur dan een een e-mail naar marketing@vnab.nl.

 
Geplaatst op 31-07-2023

< VorigeVolgende >


Share on: