SMABTP en DUPI Groep richten nieuwe vestiging op in Duitsland

SMABTP Group, een grote onderlinge bouwverzekeraar, opent op 1 juli 2023 een vestiging in Keulen, Duitsland. Het kantoor in Keulen wordt commercieel en operationeel geleid door DUPI, een toonaangevende Managing General Agent.

DUPI is actief in vier Europese landen en afgelopen maart heeft SMABTP een meerderheidsbelang in het bedrijf verworven. Het nieuwe kantoor in Keulen opereert onder de naam SMABTP Germany GmbH. Deze nieuwe locatie maakt het mogelijk om uitgebreide verzekeringsoplossingen aan te bieden die speciaal zijn ontworpen voor de bouwverzekeringsmarkt in Duitsland. 

Managing director Oliver Fröschen is een ervaren verzekeringsprofessional met gedegen expertise in het beheren van complexe verzekeringsrisico's en het opbouwen van een pan-Europees netwerk. In de komende maanden zal hij een team samenstellen dat verantwoordelijk is voor de acceptatie en het beheer van verzekeringscontracten en claims. Klanten zullen profiteren van op maat gemaakte verzekeringsproducten en -diensten om bouw- en constructierisico's te dekken, en in toenemende mate transport-, scheepvaart-, energie- en schadeverzekeringen.

Oliver Fröschen, Managing Director van SMABTP Germany GmbH: ''Ik ben verheugd om het merk SMABTP op de Duitse markt te vestigen en om samen met DUPI een team van gerenommeerde verzekeringsprofessionals op te bouwen die zich inzetten om de behoeften van klanten voorop te stellen. Door onze ervaring te bundelen, ben ik ervan overtuigd dat we een reële kans hebben om aan de verwachtingen van de Duitse markt te voldoen, net zoals we dat elders in Europa doen.''

Pierre Esparbes, Managing Director van SMABTP Group, bevestigt: "Met dit nieuwe kantoor zet SMABTP haar strategie van internationalisering voort om zo goed mogelijk tegemoet te komen aan de verzekeringsbehoeften van haar klanten in de bouw en tegelijkertijd Duitse bedrijven te laten profiteren van bewezen expertise op dit gebied en daarbuiten.'' 

Stijn Bakkeren, CEO van DUPI: "We zijn ervan overtuigd dat dit nieuwe kantoor een ongelooflijke kans betekent voor zowel DUPI als SMABTP en bovenal voor onze klanten. Door onze krachten te bundelen, willen we ons profileren als dé verzekeringsreferentie in Duitsland, gebruikmakend van DUPI's en SMABTP's gemeenschappelijke visie en complementaire sterktes".
 
 
Geplaatst op 04-07-2023

Volgende >


Share on: