De laatste vacaturespecial voor de zomervakantie

De laatste vacaturespecial voordat de vakantieperiode begint is verstuurd. We begrijpen dat velen van jullie zich al klaarmaken om te genieten van welverdiende rust en ontspanning. Maar voordat je je volledig in de vakantiemodus stort, willen we je nog eenmaal voorzien van enkele geweldige carrièremogelijkheden.

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, een frisse start wilt maken in je loopbaan of gewoon nieuwsgierig bent naar wat de arbeidsmarkt te bieden heeft, deze vacaturespecial is er om je te helpen. We hebben ons best gedaan om een gevarieerde selectie van interessante banen samen te stellen, zodat er voor ieder wat wils is.

Neem de tijd om door deze special te bladeren en wie weet vind je wel de baan waar je altijd al van hebt gedroomd. Laat je inspireren en ga vol energie de zomer in!

Fijne vakantie!
We willen van deze gelegenheid gebruik maken om al onze lezers een fantastische vakantie toe te wensen. Geniet van de tijd met je dierbaren, laad je batterij op en kom terug met nieuwe ideeën en ambities. We zullen er bij je terugkomst weer zijn om je te ondersteunen in je zoektocht naar een geweldige carrière.

Veel succes met je professionele avonturen!

Het team van SCHADE magazine


Neem HIER een kijkje voor alle beschikbare vacaturs

Geplaatst op 07-07-2023

Volgende >


Share on: