Buitenlandtrip Young InSurance eind september

Eind september is het weer zover, de Young InSurance buitenlandtrip! Het blijven organiseren van de buitenlandtrip is één van de belangrijke componenten om young professionals in onze markt te verbinden. De Young InSurance buitenlandtrip is een evenement van, voor en door de markt. Het organiseren van dit programma is echter niet mogelijk zonder de steun van partijen in de branche. Draagt uw organisatie daarom ook bij aan dit initiatief?

Sponsoring
Het sponsoren van de buitenlandtrip kan door middel van een financiële bijdrage van minimaal €2.000 per organisatie. Voor aanmeldingen of meer informatie kunt u t/m vrijdag 7 juli contact opnemen via info@younginsurance.nl. Uiteraard wordt uw organisatie in de communicatie genoemd als sponsor van de buitenlandtrip. Daarnaast kunnen zij altijd bespreken welke andere mogelijkheden er zijn om uw organisatie uit te lichten bij de young professionals.

Over de buitenlandtrip
De Young InSurance buitenlandtrip is dé mogelijkheid voor young professionals om andere branchegenoten in de verzekeringswereld te leren kennen, grote partijen in de sector te bezoeken en veel plezier in het werk te ervaren. Een goed initiatief om jonge mensen in de branche aangehaakt te houden. Naar aanleiding van de buitenlandtrip in combinatie met de FERMA vorig jaar in Kopenhagen, heeft SCHADE magazine een verslag gepubliceerd wat u HIER kunt teruglezen.

Het werven, boeien, behouden én (ver)binden van young professionals is een gezamenlijk doel binnen onze markt. Young InSurance is hierbij van grote waarde. Wij blijven doen waar wij goed in zijn en hopen daarom ook te kunnen rekenen op de goodwill van organisaties in de verzekeringsmarkt!
Geplaatst op 02-07-2023
Share on: