Alpina Group neemt P&W Financial Consultants en Poliscounter over

Alpina Group, specialist in financiële dienstverlening in Nederland en België, heeft P&W Financial Consultants B.V. en De Poliscounter VOF overgenomen. Met deze overnames verstevigt Alpina Group zowel zijn online positie als zijn positie in de regio Rotterdam.

P&W Financial Consultants is een middelgroot assurantiekantoor uit Barendrecht dat particulieren en bedrijven op het gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen adviseert. Poliscounter VOF, heeft zich de afgelopen 10 jaar gespecialiseerd in het afsluiten van online verzekeringen. Beide partijen zijn gevestigd in hetzelfde pand in Barendrecht en worden aangestuurd door respectievelijk vader en zoon.

“De toevoeging van P&W Financial Consultants en De Poliscounter VOF past in onze ambitie om een krachtig advies- en volmachtbedrijf te creëren met een brede dienstverlening, zowel persoonlijk als online”, aldus Annemarie Rosebeek, CCO van Alpina Group. “De liefde voor het verzekeringsvak, de persoonlijke benadering en de excellente, online service; dat is een meer dan goede match. We zijn dan ook blij dat we P&W Financial Consultants en De Poliscounter mogen verwelkomen.”

De twee bedrijven zijn per 5 juli 2023 onderdeel van Alpina Group maar blijven in 1e instantie als zelfstandige b.v. opereren. In de toekomst worden ze onderdeel van het merk Alpina, vertelt Annemarie. “Alpina heeft een breed assortiment voor zakelijke en particuliere klanten op gebied van verzekeren, risicomanagement, financiële dienstverlening en makelaardij. Wij zijn er op de momenten die er toe doen bij de klant; het starten van een onderneming, het kopen van een huis of bedrijfspand, het verzekeren van waardevolle spullen en het herstellen van schades.”

Alpina Group kent de laatste jaren een sterke groei, onder andere door diverse overnames. Maar daarin past terughoudendheid, vindt Annemarie. “Onze aandacht gaat allereerst uit naar het verder verbeteren en organiseren van de dienstverlening voor onze klanten. Alleen bedrijven die bij ons DNA passen, die ons sterker maken, maken we graag onderdeel van Alpina.”

Vader en zoon, Willem en Jacco de Lange, zijn al jarenlang actief in het verzekeringsvak. “We zijn blij dat wij de regio Rotterdam van Alpina Group mogen gaan versterken. We blijven doen waar we goed in zijn: onze relaties zo goed mogelijk van dienst zijn met onze specialisten en service. Dat past ook heel erg bij Alpina Group. Namelijk respect voor lokale wortels en ondernemerschap, maar met grote ambities.” 

 

Geplaatst op 10-07-2023

< VorigeVolgende >


Share on: