Peter Kegel benoemd tot Managing Director van DUAL Benelux

DUAL Benelux heeft Peter Kegel benoemd tot Managing Director van DUAL Benelux. Vanuit de nieuwe vestiging in Rotterdam wordt de Benelux markt bediend en is DUAL nu aanwezig in 13 Europese landen.

Het DUAL Benelux team zal in eerste instantie Financial Lines, Professional Indemnity, Cyber en M&A gerelateerde verzekeringsoplossingen aanbieden voor middelgrote en grote bedrijven. Later in 2023 zullen zekerheden, beeldende kunst, bouw en gezondheidszorg/medische aansprakelijkheid worden aangeboden.

Olaf Jonda, CEO van DUAL Europe zei: "We zijn verheugd Peter te verwelkomen in het DUAL Europe team en zijn aanzienlijke ervaring in te brengen in ons makelaarsnetwerk in de Benelux. Sinds onze oprichting in Madrid 25 jaar geleden, is de strategie van DUAL Europe altijd geweest om de beste lokale verzekeringsexpertise te leveren, ondersteund door de kracht van onze capaciteitsleveranciers. Als MGA zijn wij in staat om snel verzekeringsoplossingen te ontwikkelen die zijn afgestemd op de veranderende behoeften van onze klanten en wij geloven dat dit een echt verschil maakt in de snel veranderende Europese markt."
 
Kegel voegt hieraan toe: "Ik ben verheugd om deel uit te maken van de reeds succesvolle reis van DUAL Europe en om samen met onze lokale makelaars voort te bouwen op dit succes in de Benelux. Onze partnerschapsbenadering betekent dat we die makelaars ook kunnen ondersteunen door een reeks beleggingsoplossingen te bieden, waarbij een snel besluitvormingsproces wordt gecombineerd met een hoge servicestandaard. Ons doel is ook om ons Benelux-team te laten groeien. DUAL's sterke 'people first'-cultuur maakt het een geweldige plek voor collega's om hun talenten te ontwikkelen."
 
Peter Kegel heeft 38 jaar ervaring in de sector en was eerder meer dan vijf jaar werkzaam bij HDI Global, meest recentelijk als Head of Underwriting & Distribution. Peter vervulde ook verschillende functies bij a.s.r., voornamelijk op het gebied van Distributie en Continuous Improvement. Hij begon zijn carrière bij Aegon.
 
Bron: DUAL
Geplaatst op 03-05-2023

< VorigeVolgende >


Share on: