Verdiep jouw kennis als personenschade professional bij OSR

Wil je jouw kennis als personenschade professional verdiepen? De verdiepingscursussen, trainingen en e-learnings van de vaktechnische opleiding branche personenschade van OSR kun je ook los volgen! Interessant voor iedereen die -nog- geen NIVRE Register Expert Personenschade wil worden of dit nog niet zeker weet en wel zijn of haar kennis wil vergroten.

Modules opleiding branche personenschade
De opleiding branche personenschade van OSR bestaat uit een groot aantal een- of meerdaagse verdiepingscursussen, trainingen en e-learnings. Het volledige overzicht kun je vinden op de website. Wanneer je later alsnog de hele vaktechnische opleiding wilt volgen, dan krijg je uiteraard vrijstelling voor de cursussen die je al los hebt gevolgd.
We lichten er graag een aantal voor je uit!
Bekijk volledig overzicht >

Verdiepingscursus toekomstgerichte dienstverlening in de personenschade
Wat betekent toekomstgerichte dienstverlening en hoe werkt dat uit in de schadevergoeding? Daar geven de docenten, Toine Raasveld, Gerrit Hulsbergen en Tom Rodijk, antwoord op in deze cursus. Je wordt je bewust gemaakt van wat ‘’herstel gaat voor schade’’ betekent. De cursusdag wordt afgesloten met een inspirerende spreker: Ed Bijman, hij vertelt over zijn proces als slachtoffer van een ongeval en hoe hij nu architect is, gespecialiseerd in woonarken en -verblijven voor mensen met een beperking. 
Meer informatie >

Training personenschade in de praktijk
Een schadebehandeling bestaat uit diverse fases. Maar welke zijn dat? En tegen welke dilemma’s kun je aanlopen? Iedere fase brengt eigen aandachtspunten met zich mee, waarvan je je bewust moet zijn. Dossierbeheer, het behandelplan, inschakelen van deskundigen, bepalen van een reservering, beoordeling van de ingezette schadebehandelingsroute regelingsvoorstellen opstellen en alternatieve geschillenbeslechting zijn allemaal onderwerpen die aan bod komen tijdens deze driedaagse training. 
Meer informatie >

Training Harvard onderhandelen in de personenschade
Als expert in (het register) personenschade moet je excelleren in de vaardigheid onderhandelen. Leer nieuwsgierig te zijn naar de inhoud, transparant te handelen en je te verbinden met jouw gesprekspartner tijdens deze driedaagse training. Tijdens de training wordt er geoefend met praktijkzaken, zodat je het geleerde direct kunt toepassen. 
Meer informatie >

Ewout Wolf, deelnemer aan de Opleiding branche personenschade van OSR, over de modules: 
‘’In iedere cursus krijg je tools aangereikt die je daarna direct kunt toepassen in je eigen praktijk, waardoor je het ook onthoudt.’’
Lees het hele interview >
Geplaatst op 14-04-2023

< VorigeVolgende >


Share on: