Annemieke Verhorst-Lemsom lanceert Bolster Insurance

Op donderdag 20 april vond tijdens een feestelijke bijeenkomst in Amsterdam de officiële lancering van Bolster Insurance plaats. CEO Annemieke Verhorst-Lemsom presenteerde een splinternieuw concept voor de internationale verhuismarkt. Verhuizen, verzekeren en technologie komen hier samen.

“Wij gaan vandaag geschiedenis schrijven, want de wereld van het verzekeren van inboedels tijdens verhuizingen wordt na vandaag nooit meer hetzelfde.” Met deze legendarische woorden begon Annemieke de presentatie over Bolster Insurance, de nieuwe standaard voor wereldwijde verhuisverzekeringen.
 

Annemieke Verhorst heeft als schade-expert jarenlang ervaring opgedaan met verhuisschades. Met deze kennis en ervaring heeft een team van deskundigen onder leiding van CEO Annemieke een platform ontwikkeld waarmee verzekerden heel gemakkelijk online de juiste verzekering kunnen afsluiten.


Annemieke: “Via Bolsterinsurance.com kunnen verzekerden alle denkbare opties kiezen. De tool is zo ontwikkeld dat verzekerden aan de voorkant heel goed geïnformeerd worden over alle mogelijke dekkingen waar ze uit kunnen kiezen. Ze worden bovendien gewezen op risico’s die ze mogelijk lopen als ze een verkeerde waardebepaling doen van hun inboedel. Bolster richt zich op verhuisbedrijven, werkgevers van expats en particulieren en biedt maatwerk, zodat verzekerden precies die verzekering afsluiten die zij nodig hebben en die zij wensen. Zijn er bijzondere objecten die meeverzekerd moeten worden, dan vragen we foto’s of aankoopfacturen te uploaden. Voordeel hiervan is dat er achteraf geen onduidelijkheid is over de staat en dus ook de waarde van zoekgeraakte of beschadigde goederen. Dat scheelt veel discussie en frustratie. Het voordeel is bovendien dat verzekeraars exact dat schadebedrag uitbetalen waar verzekerden recht op hebben. Niet meer en niet minder.”

 

Bolster Insurance is bereikbaar via bolsterinsurance.com, telefoon +31 20 244 5 662.

Door Cindy van der Helm
Geplaatst op 21-04-2023

Volgende >


Share on: