Patrick van Duijnhoven commercieel directeur Bovemij

Onlangs maakte Bovemij bekend dat ze de samenstelling van de Raad van Bestuur hebben aangepast om de organisatie slagvaardiger en wendbaarder te maken. CEO Hans Coffeng neemt de portefeuille commercie van Mas over en Patrick van Duijnhoven gaat als commercieel directeur de commerciƫle organisatie aansturen.

Het aflopen van de termijn van vier jaar van Chief Commercial Officer Mas van Steenis was een natuurlijk moment om de samenstelling aan te passen. 

Van Steenis had bij Bovemij een dubbelrol. Hij was binnen de Raad van Bestuur verantwoordelijk voor de portefeuille commercie, maar had daarnaast ook een directeursrol waarin hij leidinggaf aan het MT van Commercie. Met de nieuwe samenstelling van de Raad van Bestuur hebben we die beide rollen van elkaar gescheiden. 

CEO Hans Coffeng neemt de portefeuille commercie van Mas over, wat betekent dat hij commercieel eindverantwoordelijk is. Patrick van Duijnhoven stuurt als commercieel directeur de commerciële organisatie aan; het MT van Commercie rapporteert dan ook aan Patrick. Daarnaast blijft Patrick verantwoordelijk voor de relaties met automotive bedrijven. 

Patrick van Duijnhoven is sinds september 2020 bij Bovemij in dienst als Directeur Key Accounts. Daarvoor was hij ruim 22 jaar werkzaam bij ABN AMRO. Van Duijnhoven gaat als commercieel directeur de commerciële organisatie aansturen. 
Geplaatst op 24-03-2023

< VorigeVolgende >


Share on: