Maud Martens CEO Heinenoord Holding

De aandeelhouders van Heinenoord Holding hebben Maud Martens (52) per 1 maart tot CEO van Heinenoord benoemd. Zij volgt hiermee Arie van den Berg op die, na het vertrek van Henk Scheenstra medio oktober, benoemd was als waarnemend CEO en weer zijn oude rol in de operationele directie oppakt.

Maud Martens heeft een brede achtergrond in de financiële sector. Sinds 2018 was ze als Chief Operations Officer bij ABN AMRO Verzekeringen (AAV) verantwoordelijk voor de commerciële transformatie van AAV naar een proactief klantgericht digitaal bankverzekeringsbedrijf. Van 2015 tot 2018 was Maud Martens Manager Contact Center & Operations bij OHRA. Daarvoor heeft ze zowel bij Delta Lloyd en ING diverse managementfuncties gehad in binnen- en buitenland.

Maurice Koopman, CEO Nationale-Nederlanden Schade & Inkomen en Arie van den Berg CEO a.i van Heinenoord: “Wij geloven gezamenlijk sterk in de toekomst van de intermediaire adviesmarkt. Maud Martens heeft een bewezen track record als directielid en is enthousiast te starten in deze rol. Heinenoord is een prachtig en recent enorm gegroeid bedrijf met een relevante positie in de waardeketen tussen klanten, traditionele makelaars en verzekeringsmaatschappijen. Met Maud aan boord investeren we in een succesvolle toekomst van dit onafhankelijke intermediaire bedrijf.”
Geplaatst op 07-03-2023

Volgende >


Share on: