Judica Krikke treedt aan als partner bij Kennedy Van der Laan

Judica Krikke is op 1 maart als partner aangetreden bij Kennedy Van der Laan. Met het aantrekken van Judica wordt het toonaangevende technologieteam van Kennedy Van der Laan nog verder versterkt, met name op het gebied van softwarelicenties, cloudsourcing en IT-transacties. Vóór haar aantreden bij Kennedy Van der Laan was Judica hoofd van de gecombineerde IE- en technology, media & telecommunications praktijk van Stibbe.

Judica behoort tot de top van technologie-advocaten in Nederland. Ze begeleidt cliënten in de publieke en private sector bij complexe vraagstukken op het snijvlak van ITprivacy en intellectueel eigendom. Judica brengt specifieke expertise mee op het gebied van softwarelicentiegeschillen en -audits. Met de komst van Judica groeit Kennedy Van der Laan als marktleider op het gebied van technologie naar 20 gespecialiseerde IT-advocaten.

Naast advocaat is Judica hoofddocent informatierecht aan de Grotius Academie. Ook is zij arbiter bij de Stichting Geschillenoplossing Automatisering (SGOA), het Nederlandse forum voor alternatieve beslechting van IT-geschillen.

Judica Krikke: “Kennedy Van der Laan is een power house op het gebied van technologie en datarecht en ik kijk ernaar uit om met zo veel collega’s te werken die in hetzelfde veld werkzaam zijn. Het kantoor kiest er nadrukkelijk voor om deze specifieke expertise hoog en breed in de markt te zetten en dat spreekt mij zeer aan. Voor mij is dit dé omgeving om mijn kennis en ervaring te combineren met een persoonlijke relatie en nauwe samenwerking met cliënten.”

Joost Linnemann, CEO van Kennedy Van der Laan: “Met Judica halen wij een doorgewinterde expert aan boord, die ook qua persoonlijkheid en drive heel goed past bij Kennedy Van der Laan. Zij brengt een schat aan ervaring mee en deelt onze ambitie om cliënten op het hoogst mogelijke juridische niveau, en vooral ook met een grote persoonlijke betrokkenheid te bedienen. Met haar komst hebben wij nog meer slagkracht en expertise om onze cliënten bij hun belangrijkste vraagstukken te ondersteunen.”

Geplaatst op 10-03-2023

< VorigeVolgende >


Share on: