Turien & Co. en AnsvarIdéa geven standaard een cyberdekking

Turien & Co. kwam 10 jaar geleden als een van de eerste partijen in Nederland met een cyberverzekering voor het MKB. Sinds 2019 verkenden zij al met een eerste verzekeringsproduct de mogelijkheden voor een particuliere cyberverzekering. Omdat ze geloven in het nut en de noodzaak van een particuliere cyberverzekering, geven Turien & Co. en AnsvarIdéa nu alle klanten standaard een cyberdekking op de inboedelverzekering.

Bijna alles gaat tegenwoordig digitaal en dat heeft de samenleving veel gebracht, maar we moeten onze ogen niet sluiten voor de risico’s die hieraan kleven, zoals online afpersing en identiteitsdiefstal. Daarom hebben Turien & Co. en AnsvarIdéa de inboedelverzekeringen uitgebreid met een particuliere cyberdekking: Cyber Compact. Nieuwe en bestaande inboedelverzekeringen worden standaard uitgebreid met deze basisdekking. De basisdekking bestaat uit: telefonische hulpverlening, een online cyberrisicotool om de cyberweerbaarheid van klanten te vergroten én een schadevergoeding tot € 2.500 om apparatuur te herstellen, repareren of vervangen als een verzekerde gehackt is.

Omdat cyberrisico’s zo in ontwikkeling zijn, vindt AnsvarIdéa het op gebied van de risico’s, preventie, premie en voorwaarden van cruciaal belang om hierbij samen te werken met een internationale én deskundige partij. AnsvarIdéa is hiervoor de samenwerking met Chubb aangegaan.

Cyber Compleet
Naast de basisdekking bieden zij ook een (optionele) uitgebreide cyberdekking onder de noemer Cyber Compleet. Verzekerde en zijn/haar gezinsleden kunnen zich daarmee ook verzekeren tegen schade als gevolg van: cyberafpersing, online aankoopfraude, cyberpesten en identiteitsdiefstal. Een ruime dekking en, als onderdeel van onze inboedelverzekering, gunstig geprijsd. 
Productspecialist Sandra Dekker: “Er zijn steeds meer verzekeraars die een cyberdekking integreren in de inboedelverzekering. Onze oplossing maakt het eenvoudig om een uitgebreide cyberdekking af te nemen. In onze digitale samenleving wordt online bescherming en ondersteuning een steeds grotere noodzaak.”

Ook apart af te sluiten
Goed om te vermelden is dat cyberzekering voor particulieren ook als losse verzekering is af te sluiten. Het biedt dezelfde dekking en is vanzelfsprekend aan het pakket van een bestaande klant toe te voegen.
Geplaatst op 23-02-2023

< VorigeVolgende >


Share on: