De toekomst van bestuurdersaansprakelijkheid

Op donderdag 30 maart organiseert Kennedy Van der Laan in de Petruskerk in Amsterdam het D&O event: De toekomst van bestuurdersaansprakelijkheid. Er worden actualiteiten gedeeld op het gebied van bestuurdersaansprakelijkheid en wordt er ingegaan op enkele gevolgen voor onder andere de aansprakelijkheid en de verzekering.

Foto: Wikipedia

Marit van der Pool en Christoph Jeloschek delen actualiteiten op het gebied van bestuurdersaansprakelijkheid. Door de druk van veranderende maatschappelijke opvattingen is er al snel sprake van een crisissituatie in de bestuurskamer. Frits van de Woude gaat in op enkele gevolgen voor onder andere de aansprakelijkheid en de verzekering.
 
Peter Kamminga vertelt je over de mediation praktijk in de Verenigde Staten. Daar bestond (net als hier) initieel koudwatervrees voor geschilbeslechting via mediation, maar is nu staande praktijk.
 
Dit evenement biedt ruim de gelegenheid om collega’s uit de verzekeringsbranche of andere bestuurders en commissarissen te ontmoeten. Vol = vol dus reserveer je plek via onderstaande button.

Locatie:               
Petruskerk 
Spaarndammerdijk 687
1014AE Amsterdam 

Datum                 Donderdag 30 maart 2023
Tijd:                     15:00 - 17:00
Sprekers:             Marit van der Pool, Christoph Jeloschek, Frits van der Woude, Peter Kamminga

Geïnteresseerden kunnen zich HIER inschrijven
Geplaatst op 28-02-2023

< VorigeVolgende >


Share on: