VNAB Young talent award 2023

De VNAB reikt op donderdag 14 september haar tweede young talent award uit; dé award voor young professionals binnen de (groot)zakelijke verzekeringsmarkt die met een vernieuwende aanpak indrukwekkende resultaten hebben geboekt. Wie volgt Max Hollemans op en wordt hét jonge talent van 2023?

Foto: Max Hollemans, winnaar VNAB young talent award 2022


Over de VNAB young talent award
Het is een marktbrede uitdaging om goede professionals te vinden. De onbekendheid met de (groot)zakelijke verzekeringsmarkt is groot onder young professionals. De young professionals die hun weg naar onze markt hebben weten te vinden, willen wij graag boeien, binden en behouden. Het is daarbij belangrijk om hen te motiveren en kansen te bieden zichzelf te ontwikkelen. De VNAB young talent award zet de markt steviger op de kaart voor jong talent en laat zien waarom de coassurantiemarkt zo aantrekkelijk is. De young talent award biedt young professionals daarnaast een mooie gelegenheid zichzelf nog beter in de markt te positioneren. Na een succesvolle eerste editie vorig jaar, zetten we ook dit jaar graag weer young professionals in het zonnetje.
 
Voordragen nominaties

Heeft u indrukwekkend jong talent binnen uw organisatie? De inschrijving voor de tweede VNAB young talent award is vanaf vandaag geopend! Het nomineren van jong talent kan via onderstaande blauwe button. De nominaties inclusief motivatie door een collega of branchegenoot kunnen t/m vrijdag 24 februari worden voorgedragen. Personen die in 2022 in de halve finale en/of de finale hebben gestaan, kunnen dit jaar niet worden genomineerd.
 
Criteria
De VNAB young talent award richt zich op young professionals die met een vernieuwende aanpak indrukwekkende resultaten hebben geleverd. Het gaat niet om enkel aanstormend talent. Onder jong talent wordt verstaan:
 • Persoon heeft minimaal 2 jaar relevante werkervaring
 • Persoon heeft maximaal 7 jaar relevante werkervaring
 • Persoon is 35 jaar of jonger
 • Meer gedaan op werkgebied dan verwacht wordt van iemand op die leeftijd
 • Actieve bijdrage aan project, casus, cursus, opleiding, (zelf)ontwikkeling en marktinitiatieven
 • Vernieuwende visie op de branche en is actief in het delen daarvan
 • Inspiratie voor anderen
 • Uitzonderlijke prestaties waardoor de markt nu al niet meer om deze young professional heen kan
 • Ziet en benut uitvoerbare en haalbare kansen op het gebied van bijvoorbeeld technologie, duurzaamheid en diversiteit.
 • Is een meerwaarde voor de branche en helpt het vakgebied verder
 • Zet de markt op de kaart bij jongeren
 • Markt-/bedrijfsproblemen aankaarten en een rol spelen bij het oplossen hiervan

Jury
De jury, bestaande uit verschillende professionals van binnen én buiten de branche, beoordelen de genomineerden tijdens verschillendede rondes op de volgende criteria:
 
Kennis opdoen, hard werken, zelfontwikkeling, creativiteit, initiatiefrijk, overtuigingskracht, marktvisie, behaalde successen, innovatie, oplossingsgericht, assertiviteit, impact, ambassadeurschap branche, marktontwikkeling en lef
 
Tijdslijn
24 februari                    Deadline voordragen nominaties
Begin maart                  Bekendmaking genomineerden
Tweede helft maart       Opdracht ronde 1
Eind april                       Bekendmaking halve finalisten
Mei                                Halve finale opdracht
Eind juni                        Bekendmaking finalisten
14 september                Finale
 
 
De award winnaar ontvangt o.a. een opleidingsbudget en exposure via verschillende branche kanalen. De rest wordt nog even geheim gehouden.

Nominatie voordragen
Geplaatst op 30-01-2023

Volgende >


Share on: