Partnerwisseling op komst bij VanNiekerkCieremans

Emma Krikke zal per 1 januari 2024 toetreden als partner bij VanNiekerkCieremans. Eric van Niekerk zal op die datum terugtreden als partner. Het jaar 2023 staat in het teken van deze bijzondere mijlpalen.

Eric van Niekerk zal aan het einde van dit jaar terugtreden als partner van VanNiekerkCieremans. 
In 1983 is Eric zijn loopbaan als advocaat gestart bij (een van de rechtsvoorgangers van) NautaDutilh. Daar was hij van 1992 tot 2014 partner. In 2014 is hij met Tjitske Cieremans, ook partner bij NautaDutilh, het in aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht gespecialiseerde kantoor VanNiekerkCieremans gestart.

Onder de vlag van VanNiekerkCieremans heeft Eric zich met name gericht op aansprakelijkheid en polisgeschillen bij technische schades en brandschades. Eric zal zijn praktijk in de loop van dit jaar geleidelijk overdragen.

Binnen het kantoor wordt de praktijk in technische schades en brandschades intussen breed gevoerd, onder meer door Patrick van der Vorst, sinds 2019 partner van VanNiekerkCieremans.

Emma Krikke is tot nieuwe partner benoemd bij VanNiekerkCieremans. Zij zal per 1 januari 2024 toetreden.

In 2013 is Emma als advocaat begonnen bij NautaDutilh. Zij heeft direct bij de oprichting van VanNiekerkCieremans de stap naar ons kantoor gemaakt. Binnen de praktijk van Emma ligt de nadruk op beroeps-, bestuurders- en bedrijfsaansprakelijkheid. Tevens houdt zij zich bezig met productaansprakelijkheids-kwesties, arbeidsongevallen en beroepsziekten.

Daarnaast richt Emma zich op dekkingsgeschillen onder uiteenlopende polissen. Zij heeft voorts ruime ervaring met advisering over de formulering van verzekeringsvoorwaarden onder diverse polissen. Mocht je meer te weten willen komen over Emma of (nader) kennis willen maken, neem dan contact met haar op: emma.krikke@vanniekerkcieremans.nl of op 06 50 42 91 63.
Bron foto: Mirjam Lems
Geplaatst op 10-01-2023

Volgende >


Share on: