Daniëlle van Gastel en Margot de Wit-Jansen richten DM Letselschade op

Daniëlle van Gastel en Margot de Wit-Jansen hebben onlangs DM Letselschade opgericht. Het bureau richt zich op slachtoffers die letselschade hebben opgelopen na een ongeval en op nabestaanden die na een ongeval een dierbare zijn verloren.

Foto: Margot de Wit-Jansen en Daniëlle van Gastel (eigen foto)

 

De letters van DM Letselschade staan voor de namen van de twee oprichters: Daniëlle van Gastel en Margot de Wit-Jansen. Zij werkten ruim acht jaar als collega’s bij Asselbergs & Klinkhamer Advocaten.

 

Margot studeerde eind 2010 zowel civielrechtelijk als strafrechtelijk af aan de Universiteit van Tilburg. Vervolgens startte zij haar carrière in de advocatuur. Zij is in 2011 als advocaat beëdigd. Vrijwel direct daarna maakte zij kennis met het vak van letselschadeadvocaat.

Daniëlle volgde een rechtenstudie aan de Universiteit van Tilburg en startte in 2008 als jurist bij de rechtbank Zeeland-West-Brabant. In 2012 heeft zij de overstap gemaakt naar de advocatuur en begin 2013 is zij beëdigd als advocaat.  Sindsdien richt zij zich op de behandeling van letselschadezaken.
 

Daniëlle: “Na 8,5 jaar met veel plezier te hebben gewerkt bij Asselbergs & Klinkhamer Advocaten zijn wij per 1 januari 2023 ons eigen advocatenkantoor gestart: DM Letselschade. De beslissing is voortgekomen vanuit onze ambitie om zelf een mooi bedrijf neer te zetten. Een uitdaging die wij vol enthousiasme aangaan!”

 

Margot: “Wij helpen slachtoffers van ongevallen bij het verkrijgen van een schadevergoeding. Ook staan wij nabestaanden bij die een dierbare zijn verloren als gevolg van een ongeluk. We streven ernaar onze cliënten zoveel mogelijk te ontzorgen, zodat zij de ruimte krijgen om te herstellen of het verlies te verwerken. Wij zijn professioneel en toegankelijk, scheppen realistische verwachtingen en stappen naar de rechter als dat nodig is. Op een laagdrempelige manier topkwaliteit leveren. Dat is waar DM Letselschade voor staat.”

DM Letselschade is gevestigd aan de Zuidzijde Haven 39A, 4611 HC Bergen op Zoom. Het bureau is bereikbaar via 0683994056 (Daniëlle), 0614531042 (Margot), info@dm-letselschade.nl of www.dm-letselschade.nl

Geplaatst op 17-01-2023

< VorigeVolgende >


Share on: