NIS bijeenkomst op donderdag 5 januari bij gastheer Univé in Assen

Het jaar zit er bijna op. De eerste bijeenkomst van het NIS in 2023 staat al weer gepland en wordt gehouden in het hoofdkantoor van Univé in Assen. Nieuwe inzichten en moed worden feestelijk gevierd op 5 januari 2023.

Er wordt gestart met inspirerende lezingen over alle actuele ontwikkelingen en jurisprudentie door het befaamde koppel Armin Vorsselman en Arvin Kolder. Achterover zitten lukt niet bij deze twee sprekers. 

De bijeenkomst ziet er als volgt uit:
16.00 tot 17.00 uur      ontvangst;
17.00 tot 18.00 uur      maaltijd;
18.00 tot 18.15 uur      welkomstwoord door onze NIS voorzitter Inkie Stoop en Univé;
18.15 tot 19.15 uur      1e deel van de lezingen over actuele ontwikkelingen en jurisprudentie door 
Arvin Kolder en Armin Vorsselman;
19.15 tot 19.30 uur      koffiepauze;
19.30 tot 20.30 uur      2e deel van actualiteiten door Arvin Kolder en Armin Vorsselman;
20.30 tot 21.00 uur      borrel. 
 
Kolder Vorsselman Advocate​n

Arvin Kolder is advocaat en bijzonder hoogleraar Personenschade aan de Rijksuniversiteit Groningen. Daarnaast is hij hoofdredacteur van het tijdschrift Aansprakelijkheid, Verzekering & Schade (AV&S), hoofdredacteur van de wekelijkse nieuwsbrief Personenschade Updates (PS Updates) en redactielid van het Tijdschrift voor Vergoeding Personenschade (TVP). Arvin is vaste docent van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA) en als docent en examinator verbonden aan de postacademische Grotius specialisatieopleiding Personenschade.

Armin Vorsselman is advocaat, hij is daarnaast ook verbonden aan de Rijksuniversiteit Groningen en is hij docent en examinator bij de postacademische Grotius specialisatieopleiding Personenschade. Hij maakte van 2015 tot 2021 deel uit van het bestuur van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Vanaf 2018 was hij hiervan voorzitter. Sinds 2020 is Armin lid van het bestuur van de stichting VSSA, die de schades als gevolg van de schietpartij in Alphen aan den Rijn afhandelt. Hiernaast is hij hoofdredacteur van de wekelijkse nieuwsbrief Personenschade Updates (PS Updates).  
 
En verder
Wij sluiten de bijeenkomst af met een gezellige borrel. 
 
Wil je het jaar fris beginnen? De inschrijving voor leden staat open! Voor deze bijeenkomst worden 2 PE punten toegekend. 
 
Vind je het leuk om een keer als introducée deel te nemen aan een NIS bijeenkomst? Stuur dan een mailtje naar onze secretaris Gysèle Vogeler nissecretaris@gmail.com en als er ruimte is, ben je van harte welkom. 
 
Het NIS wenst alle leden gezellige en ontspannen feestdagen toe. Tot 5 januari bij de viering van het gloednieuwe 2023!


 
Geplaatst op 16-12-2022

< VorigeVolgende >


Share on: